22 mei 2019

Leestijd: 2 min | Bekeken: 36x

Dokkumer Vlaggen Centrale opent nieuwe Sign vestiging in Amsterdam

Afgelopen maand is de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) met haar vestiging voor signing verhuisd naar een nieuwe locatie in Amsterdam-Noord. Vanuit deze vestiging breidt zij haar sign assortiment verder uit met partner Zeeman Reclamegroep uit Den Helder. 

Hiermee verruilt DVC na bijna 10 jaar haar locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam voor een pand op de NDSM-werf in de hoofdstad. Onder de naam DVC Sign zet het van origine vlaggenbedrijf een grote stap op het gebied van signing, waarmee zij klanten als kwaliteitsaanbieder een totaal pakket aan visuele oplossingen biedt. 

Eric de Jong, Sales Manager bij DVC, is trots op deze ontwikkeling: “We zijn al een aantal jaren actief in de signing branche en deze stap geeft ons ontzettend veel kansen om verder te groeien in de wereld van signing. We hebben in dit pand veel meer ruimte dan op de voormalige locatie, waardoor we hier zelf aan de slag kunnen met het bestickeren van auto’s en het bedrukken van plaatmateriaal. Dat biedt nieuwe mogelijkheden waarmee we, naast het voordeel van one-stop-shopping, ook de snelheid en flexibiliteit kunnen bieden die binnen deze markt zeer belangrijk is.” Menno Zeeman, eigenaar van Zeeman Reclamegroep, vult aan: “We willen vanuit Den Helder ongeveer 15 specialisten gaan stationeren in Amsterdam-Noord. Regionaal starten we met vier montageteams en zeven werkvoorbereiders. Zo hopen we binnen enkele maanden op volle sterkte te zijn.” 

DVC is al jaren specialist in het bedrukken van reclamemiddelen op doek. Sinds 2017 is zij in samenwerking met Zeeman Reclamegroep gestart met het uitbreiden van haar assortiment met als belangrijkste doel om klanten te ontzorgen. Dit doet zij door het bieden van een breed assortiment producten én oprechte aandacht voor de klant. “De markt vraagt steeds vaker om een totaalpakket aan promotionele oplossingen. Voor deze complete visuele identiteit kunnen zij bij DVC terecht, met een flinke dosis energie en enthousiasme erbij,” aldus Eric de Jong. Een mooi voorbeeld van een traditioneel bedrijf dat door de jaren heen is blijven innoveren en anno 2019 nog steeds succesvol opereert in binnen- en buitenland.


Anderen lazen ook

SI'BON

Signmeeting in België

Erkend Signbedrijf Expo-Etcetera was op 23 mei het gastbedrijf voor de meeting aangesloten bedrijven in België. Eigenaar Guy Roelants en zijn team konden vol trots de gasten in hun nieuwe pand ontvangen, dat amper een paar maanden geleden in gebruik is genomen. Prachtige ruimten en fraai ingericht. De aanvang van deze bijeenkomst was wat eerder in de middag zodat de deelnemers de files voor konden zijn. Dat werkte goed en dus zullen wij ook bij een volgend event de aanvangstijd op 16.30 uur vasthouden. Tijdens de rondleiding konden de aanwezigen ervaren dat bij Expo-Etcetera de focus ligt op displays, presentatiewanden en modulaire beursstands waarbij voornamelijk met textiel en aluminium frames wordt gewerkt. Sublimatie is daarvoor de ideale techniek en het bedrijf heeft daarvoor printer...

Lees meer 11 juni 2019 | 14:14
thokareclame

Thoka Reclame in RTL Z programma “How It’s Done”

Bekijk hier ons item uit het RTL Z programma ”How It’s Done”.

Lees meer 5 juni 2019 | 8:51
dvcsignstore

Dokkumer Vlaggen Centrale opent nieuwe Sign vestiging in Amsterdam

Afgelopen maand is de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) met haar vestiging voor signing verhuisd naar een nieuwe locatie in Amsterdam-Noord. Vanuit deze vestiging breidt zij haar sign assortiment verder uit met partner Zeeman Reclamegroep uit Den Helder.  Hiermee verruilt DVC na bijna 10 jaar haar locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam voor een pand op de NDSM-werf in de hoofdstad. Onder de naam DVC Sign zet het van origine vlaggenbedrijf een grote stap op het gebied van signing, waarmee zij klanten als kwaliteitsaanbieder een totaal pakket aan visuele oplossingen biedt.  Eric de Jong, Sales Manager bij DVC, is trots op deze ontwikkeling: “We zijn al een aantal jaren actief in de signing branche en deze stap geeft ons ontzettend veel kansen om verder te groeien in de wereld van s...

Lees meer 22 mei 2019 | 12:27
Bekijk meer nieuws