4 april 2019

Leestijd: 1min | Bekeken: 95x

Een nieuwe jas voor jouw gevel

Het kan voorkomen dat je al langer in jouw bedrijfspand zit en dat de gevel wel een kleurtje kan gebruiken. Bel je dan de schilder? En kan dat wel op aluminium?

Het is sneller, gemakkelijker, en indien gewenst, tijdelijker om de gevel te laten omkleuren met folie. Je trekt het gebouw letterlijk een nieuwe jas aan, die je weer uit doet als je verhuisd of een nieuwe uitstraling wilt.

Unieke identiteit

Met een gevel dat jouw bedrijfsidentiteit uitstraalt, maak je een krachtig statement. Zo is Peugeot zeer succesvol in zijn showrooms een unieke identiteit te geven. Waar ter wereld de vestigingen ook gevestigd zijn, ze zijn herkenbaar door de Peugeot uitstraling.

Schoonheidsfoutjes camoufleren

Oudere panden, die jarenlang voldeden, kunnen nu nog wel eens gedateerd lijken. Of de uitstraling van de ingang mag meer aandacht krijgen. De gevel omkleuren met folie en de lijnen slim inzetten, kan ervoor zorgen dat schoonheidsfoutjes gecamoufleerd worden of het accent precies op de kracht van het pand plaatsen. Net als kleding, maakt het model, de kleur en de kwaliteit van de jas veel uit hoe het aangezicht is.

Klik hier om naar de website te gaan en schuif maar eens heen-en-weer met het pijltje.

 


Anderen lazen ook

SI'BON

Project van de maand

Het project van de maand wordt dit keer aangeleverd door Erkend Signbedrijf Nul10reclame uit Capelle aan den IJssel. Dit signbedrijf mocht voor productiebedrijf Endemol een helikopter wrappen voor de laatste uitzending van dit seizoen van de televisieserie GTST, iets dat ze al eens eerder hadden gedaan. Waar de eerste helikopter slechts gedeeltelijk matzwart moest worden gewrapt, moest bij deze opdracht de helikopter volledig gewrapt worden tot een traumahelikopter. Minder dan een dag later zou de folie worden verwijderd. Ook interesse om een mooi project op de website van SI’BON te presenteren, meld dan een bijzondere opdracht bij het secretariaat aan.

Lees meer 19 juli 2019 | 10:19
SI'BON

Workshop Presenteren

Op 19 juni is er aan een klas vol medewerkers van signbedrijven de ‘Workshop Presenteren’ gegeven, speciaal voor hen die dagelijks met klanten omgaan. In het ochtendprogramma werd met de deelnemers behandeld hoe zij zichzelf (en de te verkopen producten en diensten) optimaal kunnen presenteren en waar de valkuilen liggen. De opzet was heel interactief, waardoor er sprake was van werkend leren. In de middag lag het accent van de workshop duidelijk op sales, geen keiharde salestraining maar wel een middag waarin het omgaan met klanten en het pareren van lastige klanten-vragen serieus werd aangepakt. Canon Nederland faciliteerde deze dag voor een aanmerkelijk deel. Het bevestigt dat leveranciers er een groot voorstander van zijn een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de si...

Lees meer 19 juli 2019 | 10:16
SI'BON

SI’BON zeilevent 2019

Met vijfenzeventig deelnemers op een van de warmste dagen van het jaar, dinsdag 25 juni, was de basis gelegd om van het SI’BON zeilevent een prachtige dag te maken. De ‘zeilers’ kwamen niet alleen vanuit Nederland, maar ook Belgische signbedrijven hadden er zin in. Met goede zin kozen ‘de vakgenoten in sign’ het ruime sop via de Groote Zeesluis richting het Markermeer. Met vijfenzeventig deelnemers was de basis gelegd om van het SI’BON zeilevent een prachtige dag te maken. De ‘zeilers’ kwamen niet alleen vanuit Nederland, maar ook Belgische signbedrijven hadden er zin in. Een stralende zon en een zacht klein briesje zorgden verder voor een fenomenale ambiance. Hoewel de sterksten uit de groep de zeilen mochten hijsen, stond er te weinig wind om zonder motor voort te bewegen...

Lees meer 19 juli 2019 | 9:18
Bekijk meer nieuws