4 april 2019

Leestijd: 1min | Bekeken: 42x

Een nieuwe jas voor jouw gevel

Het kan voorkomen dat je al langer in jouw bedrijfspand zit en dat de gevel wel een kleurtje kan gebruiken. Bel je dan de schilder? En kan dat wel op aluminium?

Het is sneller, gemakkelijker, en indien gewenst, tijdelijker om de gevel te laten omkleuren met folie. Je trekt het gebouw letterlijk een nieuwe jas aan, die je weer uit doet als je verhuisd of een nieuwe uitstraling wilt.

Unieke identiteit

Met een gevel dat jouw bedrijfsidentiteit uitstraalt, maak je een krachtig statement. Zo is Peugeot zeer succesvol in zijn showrooms een unieke identiteit te geven. Waar ter wereld de vestigingen ook gevestigd zijn, ze zijn herkenbaar door de Peugeot uitstraling.

Schoonheidsfoutjes camoufleren

Oudere panden, die jarenlang voldeden, kunnen nu nog wel eens gedateerd lijken. Of de uitstraling van de ingang mag meer aandacht krijgen. De gevel omkleuren met folie en de lijnen slim inzetten, kan ervoor zorgen dat schoonheidsfoutjes gecamoufleerd worden of het accent precies op de kracht van het pand plaatsen. Net als kleding, maakt het model, de kleur en de kwaliteit van de jas veel uit hoe het aangezicht is.

Klik hier om naar de website te gaan en schuif maar eens heen-en-weer met het pijltje.

 


Anderen lazen ook

SI'BON

Sign & Print Expo

Eind maart hebben wij vanuit SI’BON mogen deelnemen aan de Sign & Print Expo in Gorinchem, de opvolger van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Een nieuwe formule waarbij afscheid is genomen van het grafische, maar die met sign & print een zeer complete indruk maakte. Zondermeer een bezoek waard, werd door de vele bezoekers bevestigd. SI’BON stond prominent in het eerste hoofdpad. Extra reclame kregen we doordat veel aangesloten leveranciers bij SI’BON het schild (bij een aantal zelfs wel twee schilden) op de wand van de standruimte hadden geplaatst. Dit bevestigde dat SI’BON samen met de aangesloten leveranciers voor de signbranche staan. Dank aan alle leveranciers voor die promotie.

Lees meer 16 april 2019 | 8:35
SI'BON

VCA-cursus op 9 mei

Zoals bekend mag zijn, druppelen de aanvragen voor deelname aan een VCA-cursus het hele jaar door binnen. Zijn er zo’n 10 cursisten aangemeld, dan kan de trainingsdag met aan het eind deelname aan een officieel examen, op de agenda worden geplaatst. Wil iemand een VCA-VOL-cursus volgen dan kan dat op dezelfde dag; de persoon legt dan wel een ander examen af. De cursus duurt dus maar één dag; elke cursist kan zich eventueel wel extra voorbereiden door het maken van proefexamens. Interesse, meld dit via het secretariaat.

Lees meer 15 april 2019 | 15:01
SI'BON

Bijzondere aangesloten leveranciers

Ook deze maand hebben diverse nieuwe bedrijven zich bij SI’BON aangemeld. Een vijftal signbedrijven (waarvan één gevestigd in België) en een aantal leveranciers (waarvan ook één gevestigd in België). Vanuit de organisatie zijn wij enthousiast over deze ontwikkeling, want met meer partijen kunnen wij in de signsector uiteindelijk ook meer bereiken. Elk toekomstig Erkend Signbedrijf wordt op het afgesloten deel van sibon.nl en sibon.be voorgesteld, zodat alle aangesloten bedrijven er kennis van krijgen en op basis daarvan kunnen balloteren. Van de aangesloten leveranciers vermelden wij alleen de algemene gegevens, met de gedachte dat iedereen de leveranciers wel kent. Overigens krijgt elke aangesloten leverancier op het afgesloten deel een eigen pagina waar zij al haar producten en d...

Lees meer 15 april 2019 | 14:46
Bekijk meer nieuws