1 december 2020

Leestijd: 1min | Bekeken: 55x

FDS is finalist van de Raak Award 2020!

Categorie: Best Achiever

WhoopWhoop🎉: FDS Signmakers is één van de finalisten van de Raak Awards 2020 in de categorie Best Achiever. Best Achiever is dé Raak Award voor die ondernemer die, ook in deze gekke en moeilijke tijden, de core business heeft laten groeien of kansen en mogelijkheden heeft omgebogen en verzilverd.

Wat super gaaf dat onze initiatieven de regio niet zijn ontgaan, zoals onze Covid-19 preventieproducten via een nieuw opgezette webshop. Maar vooral ons team dat met lef en durf alle kansen heeft gegrepen om zo goed mogelijk door deze uitzonderlijke tijd te komen.

Help jij ons winnen? Breng je stem uit via wijindepolder.nl


Anderen lazen ook

PanelPrint

Sexy Loo De Wallen wint 2 Sign Awards

Het project Sexy Loo De Wallen is in 2020 bekroond met twee Sign Awards. De award voor beste Indoor Signage en de Overall Award. Creatief projectleider Remco de Kievit kreeg als opdracht de gevels van De Wallen naar binnen te halen. Samen met fotograaf Mark Faasse zijn ze door de buurt gelopen om de juiste gevels en panden vast te leggen. Mark heeft van de losse foto’s een geheel gemaakt. PanelPrint heeft het ontwerp opgeknipt in 100 stukken die naadloos op elkaar aansluiten. Naast het leveren van de geprinte DecorPanel wandpanelen was PanelPrint verantwoordelijk voor al het technische dtp werk. Dat betekende dat alle beelden die gemaakt waren door de fotograaf zijn vertaald naar de wanden door middel van een 3D model. Het ontwerp is opgeknipt in 100 stukken (geprinte panelen) die naadlo...

Lees meer 18 januari 2021 | 16:27
PanelPrint

DecorPanel: een krasvaste print voor projectmatig gebruik

Krasvast en print gaan eindelijk samen in één unieke oplossing. DecorPanel is een plaatmateriaal met krasvaste print dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Door de verschillende combinaties van materialen en coatings én een eigen print zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Interieur Interieurpanelen op maat, met een krasvaste printoplossing. Deze unieke combinatie zorgt voor tal van toepassingsmogelijkheden, zoals wandsystemen en meubels. Denk bijvoorbeeld aan tafels, bedwanden en kapstokken. Ook interieurbouwers die met onafgewerkte panelen aan de slag willen kunnen met DecorPanel uit de voeten. Alles gepersonaliseerd met eigen print. Exterieur Een gevel met een hele eigen uitstraling, routebordjes die passen bij de huisstijl en zuilen waar mensen niet omheen kunnen. On...

Lees meer 18 januari 2021 | 16:26
PanelPrint

Nieuw Pand

2021 starten we met vol enthousiasme in ons nieuwe kantoor. Een plek waar wij laten zien wat we allemaal doen. Een inspirerende werkruimte waarmee wij een unieke indruk willen achterlaten. Zo hebben we verschillende akoestische oplossingen toegepast: volledige akoestische wandframes en losse akoestische panelen. Andere toepassingen die we hebben gebruikt om ons kantoor inspirerend te maken zijn een lichtbak, fotobehang, foto’s op hout, foto’s op hd metal, wandkleden en textielposters. Ook de wanden van de toiletten hebben we bekleed met DecorPanel Spa panelen om ze een sfeervolle uitstraling te geven. Kortom, een inspirerende werkruimte zoals wij die ook graag voor onze klanten maken met akoestische oplossingen waar je stil van wordt en sfeervolle voegloze sanitaire ruimtes.

Lees meer 18 januari 2021 | 16:25
Bekijk meer nieuws