18 november 2020

Project van de maand

 

Sign+ Award 2020 voor ‘Sexy Loo – De Wallen’

Frappant te constateren dat dit jaar voor de Sign+ Award 2020 relatief veel erkende signbedrijven waren genomineerd. En uiteindelijk zouden alle vier de categoriewinnaars én de overall winnaar een door SI’BON gecertificeerd signbedrijf zijn. Kwaliteit en creativiteit bewijzen zich blijkbaar vanzelf.

De uitreiking van deze tweejaarlijkse vakprijs, een initiatief van het vakblad Sign+ Magazine en mede mogelijk gemaakt door een viertal sponsors en een viertal ambassadeurs, was dit jaar op vrijdag 6 november vanuit Industrial Studios in Arnhem.
In de voorgaande jaren een groots evenement met een zaal vol toehoorders, dit jaar ‘door Corona’ een live uitzending met alle genomineerden via Zoom ‘live aanwezig op afstand’. De uitreiking kon via een livestream gevolgd worden.

Raymon Koggel van PanelPrint in Nieuwleusen nam virtueel, als inzender van project ‘Sexy Loo – De Wallen’, de Sign+ Award 2020 en een cheque van 1.000 euro in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Henri Ritzen.

Categoriewinnaars

Het project ‘Sexy Loo – De Wallen’ was niet de enige winnaar. Van de vijftien genomineerde projecten werden vijf projecten uitgeroepen tot winnaar in hun categorie.

Naast PanelPrint, overall winnaar én winnaar in de categorie Indoor Signage, zijn de andere vier categoriewinnaars:

 

Categorie Outdoor Signage:

‘Bosch Beton’, ingezonden door Verbeek RSW (Renswoude).

 

Categorie Architectural Signage:

‘Kunstwerk Kogler ING Cedar’, ingezonden door DsignMarking (Wassenaar).

 

Categorie Voertuigreclame:

‘Neleman – Tesla’, ingezonden door De Goede Visuele Communicatie (Brummen).

 

Categorie Tentoonstellingsbouw:

‘SDG Cube Wall’, ingezonden door Signshop (Amsterdam).

 

Creatieve invulling

Alle projecten onderscheiden zich door een mooi ontwerp, het gebruik van de juiste materialen en het met goed vakmanschap fabriceren tot een fraai eindproduct.

Vanuit de organisatie SI’BON allen van harte gefeliciteerd met deze mooi onderscheiding.

Foto’s van Sign+

Leestijd: 1min | Bekeken: 1263x


Andere projecten

SI'BON

Project van de maand mei: Inspireren & Realiseren in beeld en vorm door Erkend Signbedrijf Alfabet

Project van de maand Erkend Signbedrijf Alfabet B.V. in Den Ham is deze editie verantwoordelijk voor het project van de maand. In opdracht van de organisatie Vacantievreugd mochten zij camping Ommerland rebranden. Dat betekende een nieuwe huisstijl, nieuwe inrichting en aankleding van de gebouwen en een eigentijdse bewegwijzering op het park. Alfabet zou uiteindelijk al het werk doen: zowel het ontwerp als de gehele uitvoering. Na een verkenningsronde van de creatievelingen is de ontwerpafdeling van Alfabet gestart met het maken van een aantal 3D visualisaties. Op deze manier komen de besproken ideeën tot leven. Als eerste aanzet is er een upgrade gemaakt van het interieur en het exterieur van zowel het receptiegebouw als de nieuwe opslagruimte. Hierdoor is er een totaal andere eerste ind...

Lees meer 31 mei 2021 | 8:18
SI'BON

Project van de maand april: Restyling van Tandartspraktijk door Total Sign

Project van de maand Erkend Signbedrijf Total Sign is deze editie verantwoordelijk voor het project van de maand. Een prachtige opdracht van een tandartsenpraktijk in Steenwijk dat een nieuw bedrijfspand had aangekocht. Met veel enthousiasme is deze restyling aangepakt en zijn er veel disciplines van sign in het pand opgenomen. Nadat samen met de klant wensen en ideeën waren besproken, is er allereerst een nieuw logo met bijpassende huisstijl voor de tandartsenpraktijk ontworpen. De huisstijl is zo vormgegeven dat het toepasbaar is voor allerlei soorten media/dragers en daardoor in het hele pand doorgevoerd kon worden. Veel wanden en panelen zijn gedecoreerd met bijzondere folie of geraffineerde grootformaat printtechnieken. Binnenmuren zijn ‘behangen’ met Airtex (behang op textielbas...

Lees meer 6 april 2021 | 14:51
Bedrijfspand aangekleed door erkend signbedrijf Sign Activation SI'BON

Project van de maand februari: Bedrijfspand aangekleed door erkend signbedrijf Sign Activation

Bedrijfspand aangekleed door erkend signbedrijf Sign Activation Elke maand wordt een van de aangesloten erkende Signbedrijven in de gelegenheid gesteld een project te publiceren. Het project van deze maand is van het bedrijf Sign Activation uit Wijk bij Duurstede en laat zien dat een bedrijfspand met eenvoudige middelen duidelijk onderscheidend wordt ten opzichte van de omgeving. Sign Activation is van oorsprong een carwrap bedrijf en door de jaren heen uitgegroeid tot full-service signbedrijf. Met de wetenschap van het professioneel wrappen van voertuigen, kwam deze klant bij het signbedrijf voor het wrappen van zijn vissersboot. Tijdens het afleveren van de boot heeft de eigenaar de klant een rondleiding door het signbedrijf gegeven. De klant was positief verrast over hetgeen Sign Activa...

Lees meer 3 februari 2021 | 16:44
Bekijk meer projecten