18 november 2020

Project van de maand

 

Sign+ Award 2020 voor ‘Sexy Loo – De Wallen’

Frappant te constateren dat dit jaar voor de Sign+ Award 2020 relatief veel erkende signbedrijven waren genomineerd. En uiteindelijk zouden alle vier de categoriewinnaars én de overall winnaar een door SI’BON gecertificeerd signbedrijf zijn. Kwaliteit en creativiteit bewijzen zich blijkbaar vanzelf.

De uitreiking van deze tweejaarlijkse vakprijs, een initiatief van het vakblad Sign+ Magazine en mede mogelijk gemaakt door een viertal sponsors en een viertal ambassadeurs, was dit jaar op vrijdag 6 november vanuit Industrial Studios in Arnhem.
In de voorgaande jaren een groots evenement met een zaal vol toehoorders, dit jaar ‘door Corona’ een live uitzending met alle genomineerden via Zoom ‘live aanwezig op afstand’. De uitreiking kon via een livestream gevolgd worden.

Raymon Koggel van PanelPrint in Nieuwleusen nam virtueel, als inzender van project ‘Sexy Loo – De Wallen’, de Sign+ Award 2020 en een cheque van 1.000 euro in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Henri Ritzen.

Categoriewinnaars

Het project ‘Sexy Loo – De Wallen’ was niet de enige winnaar. Van de vijftien genomineerde projecten werden vijf projecten uitgeroepen tot winnaar in hun categorie.

Naast PanelPrint, overall winnaar én winnaar in de categorie Indoor Signage, zijn de andere vier categoriewinnaars:

 

Categorie Outdoor Signage:

‘Bosch Beton’, ingezonden door Verbeek RSW (Renswoude).

 

Categorie Architectural Signage:

‘Kunstwerk Kogler ING Cedar’, ingezonden door DsignMarking (Wassenaar).

 

Categorie Voertuigreclame:

‘Neleman – Tesla’, ingezonden door De Goede Visuele Communicatie (Brummen).

 

Categorie Tentoonstellingsbouw:

‘SDG Cube Wall’, ingezonden door Signshop (Amsterdam).

 

Creatieve invulling

Alle projecten onderscheiden zich door een mooi ontwerp, het gebruik van de juiste materialen en het met goed vakmanschap fabriceren tot een fraai eindproduct.

Vanuit de organisatie SI’BON allen van harte gefeliciteerd met deze mooi onderscheiding.

Foto’s van Sign+

Leestijd: 1min | Bekeken: 885x


Andere projecten

SI'BON

Genomineerde erkende signbedrijven voor Sign+ Award

  Sign+ Award 2020 voor ‘Sexy Loo – De Wallen’ Frappant te constateren dat dit jaar voor de Sign+ Award 2020 relatief veel erkende signbedrijven waren genomineerd. En uiteindelijk zouden alle vier de categoriewinnaars én de overall winnaar een door SI’BON gecertificeerd signbedrijf zijn. Kwaliteit en creativiteit bewijzen zich blijkbaar vanzelf. De uitreiking van deze tweejaarlijkse vakprijs, een initiatief van het vakblad Sign+ Magazine en mede mogelijk gemaakt door een viertal sponsors en een viertal ambassadeurs, was dit jaar op vrijdag 6 november vanuit Industrial Studios in Arnhem. In de voorgaande jaren een groots evenement met een zaal vol toehoorders, dit jaar ‘door Corona’ een live uitzending met alle genomineerden via Zoom ‘live aanwezig op afstand’. De uitr...

Lees meer 18 november 2020 | 11:31
SI'BON

Project van de maand september: De Inhaker van JMC Signmakers

  De Inhaker is een multifunctioneel frame waar men eenvoudig allerlei communicatiematerialen in kan haken. De Inhaker wordt geleverd met een voet of is voorzien van een wandbevestiging. Zo kan men kan de Inhaker heel eenvoudig van functioneel display omtoveren tot bijvoorbeeld een reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand of tafel. De kern van de Inhaker bestaat uit een innovatief inhaaksysteem, met als extra optie geïntegreerde magneten voor het dragen van complete panelen. Hij is gemaakt van hoogwaardige kunststof en heeft een draagkracht tot wel 150 kg per staander. De Inhaker is voor eindgebruikers een eenmalige investering. Via hun eigen ontwerpbureau of signbedrijf kunnen zij voordelig losse (gepersonaliseerde) panelen voor de Inhakers bestellen. De grafische mogelijkheden...

Lees meer 2 september 2020 | 8:51
SI'BON

Project van de maand juli: Discussie rondom autoreclame

  Erkend Signbedrijf Reclame WZ in Herwijnen had eerder de opdracht gekregen om van twee DAF trucks in de stijl van Red Bull Racing twee race-auto’s te maken. Daartoe zijn de wagens geheel gespoten in de bijzonder fraaie blauwe kleur waarin het team altijd opereert.Tevens zijn de auto’s uitgevoerd met scurts en trims en voor de finishing touch werd WZ Reclame verantwoordelijk voor het Red Bull uiterlijk. Alle logo’s en teksten zijn vanwege de specifieke kleuren op speciale printmedia van 3M geprint om zo de beste kleurenmatch te krijgen. Met een mat laminaat kreeg het oppervlak dezelfde uitstraling als de carrosserie. Het ontwerp bleek uiteindelijk zo aansprekend dat het viral voor veel promotie en bekendheid zorgde. Dat leidde ertoe dat Red Bull zich meldde en het verbood. Een ...

Lees meer 17 juli 2020 | 12:45
Bekijk meer projecten