De reclame op de gevel van een pand behoort het visitekaartje van het bedrijf te zijn en kan er zo voor zorgen dat de eerste indruk van blijvende aard is. Gevelreclame maakt het pand herkenbaar. Vandaar dat het in lijn moet zijn met de huisstijl van het bedrijf. Natuurlijk kan men met ‘gevel reclame’ ook het pand decoreren of tijdelijk promotionele boodschappen aanbrengen. Dit wordt vaak gerealiseerd met ondersteuning van full color afbeeldingen. Populaire ‘low budget oplossingen’ zijn de geprinte vinyl doeken die met zwarte elastieken in een aluminium buizenframe zijn gespannen.

Gevelreclame en buitenreclame oplossingen

Maar het kan natuurlijk ook anders, de mogelijkheden van buitenreclame zijn immers ongekend. Daarbij kan men denken aan eenvoudige gevelletters, lichtbakken, fraaie doosletters met led verlichting of onverlichte geveldecoratie van hoogglans materialen.

En ja, in het donker valt een pand met een verlichte gevelreclame, ook wel lichtreclame genoemd, natuurlijk het meeste op. Daarvoor is er de overtreffende trap: neonreclame. Overdag een klassieker en ’s avonds een beauty.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

De signsector heeft met SI’BON haar eigen keurmerk: het Erkend Signbedrijf.  Erkende signbedrijven staan garant voor zowel vakmanschap als creativiteit. Daarnaast kan men hier rekenen op een allround service; van ontwerp tot productie en montage tegen de gevel.

Zoek een Erkend Signbedrijf bij u in de buurt