Veelzijdigheid van raamfolie

Raamfolie kan voor allerlei verschillende doelen worden gebruikt, bijvoorbeeld:
• Folie voor raamdecoratie zoals gekleurde folie en afbeeldingen (prints)
• Anti inkijkfolie ofwel privacy raamfolie
• Zonwerende glasfolie
• Inbraakfolie
• Energiebesparende glasfolie, uv-werende raamfolie

Decoratieve raamfolie

Decoratieve raamfolie is een van de bekendste producten. De ‘naam van de winkel op de etalageruit’ is daar een prachtig voorbeeld van. Eeuwenlang werd de naam erop geschilderd, maar sinds een kleine dertig jaar wordt dit in kleurenfolie aangebracht. Wil de klant full color, dan kan er met moderne printtechnieken en bepaalde soorten folie duurzame prints op de ramen worden aangebracht.

Anti inkijkfolie ofwel privacy raamfolie

Anti inkijkfolie ofwel privacy raamfolie, meer bekend als zandstraal folie of matteringsfolie, is er in allerlei soorten en maten. Professioneel materiaal kan zelfs geprint worden in bepaalde gradaties. Afhankelijk van het type raamfolie kan er een beetje of helemaal niet doorheen gekeken worden, terwijl de folie wèl licht doorlaat. Deze raamfolie wordt veel gebruikt op autoramen. Zonwerende glasfolie, inbraakfolie, energiebesparende glasfolie en uv-werende folie heeft elk zo zijn specifieke toepassing.

Erkend signbedrijf bij u in de buurt

Er zit veel kwaliteitsverschil in raamfolie. Niet elke folie is geschikt om op ruiten te plakken. Ook bestaat de kans op glasschade door een verkeerde materiaalkeuze, een ontwerpfout of door het onvakkundig aanbrengen van het materiaal. Het is dan ook verstandig om u door een SI’BON erkend signbedrijf te laten begeleiden. Zij voldoen aan diverse kwaliteitseisen en kunnen u goed helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze signbedrijven kunt u ook benaderen voor andere promotiedoeleinden. Zoals autoreclame, autobelettering of diverse vormen van lichtreclame. Via onze website vindt u snel een erkend signbedrijf bij u de buurt.

Zoek een Erkend Signbedrijf bij u in de buurt

Moire Reclame en Sign

Haaksbergen

De Kleverij

Asten

Koppelaar Reclame

Hardinxveld-Giessendam

Sizo Signs B.V.

Capelle aan den IJssel

Standis B.V.

Veenendaal

S & R Sign en Reclame

Hazerswoude-Dorp