Sliderimage1
Sliderimage2

Maaskade 5

5347 KD Oss

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, ons bedrijf is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen, dan kan 3Tac in Oss elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp inclusief de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

Ons ervaren en vakkundige team helpt u graag bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van uw reclameverlichting. Ons systeem van gestapelde ervaring zorgt er voor dat wij het hele scala aan reclameverlichting, van traditionele neonverlichting tot moderne LED reclameborden, kunnen maken. Wij zijn al twintig jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve lichtreclame!

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren. Ook kunnen wij dat verantwoord monteren.

Heeft u een ingewikkelde klus of komt u er zelf niet meer uit?

Dan wordt het voor ons pas echt interessant: creatieve hersenkrakers, specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtreclame oplossingen zijn onze specialiteit. Dat is de service van 3Tac!

3Tac ontwikkelt, vervaardigt en installeert alle denkbare vormen van lichtreclame. Variërend van aluminium lichtletters tot lichtbak reclame. Van gevelverlichting tot interieurverlichting. Wij maken reclameverlichting in elke vorm, van eenvoudige rechte led reclameborden tot complex 3D neon letters. 3Tac onderzoekt technische mogelijkheden, verzorgt vergunningen en kiest de juiste materialen. Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt. 3Tac: zichtbaar het verschil.

3TAC CERTIFICERING EN KWALIFICATIES:

  • MVO prestatieladder niveau 3
  • NEN-EN-ISO 9001:2015
  • VCA1
  • Lichtreclame conform BREEAM
  • Interne lichtdeskundige – technisch beheerder lichtreclame (UNETO-VNI)

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij 3Tac aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas, PVC-vrije kunststoffen en beschikken over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit. Wij maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact met ons op via een van de buttons onderin.

3Tac is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Kiest u voor 3TAC, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoelen, Tiel, Wamel, Wadenoijen, Dreumel, Ophemert, Alphen, Heerewaarden, Maren-Kessel, Lithoijen, Haren, Horssen, Appeltern, Batenburg, Ravenstein, Druten, Ochten, Dodewaard, Ewijk, Beuningen, Wijchen, Alverna, Geffen, Nuland, Heesch, Vinkel, Loosbroek, Uden, Hoogveld, Zeeland, Langenboom, Meeren, Den Dungen, Berlicum, Loosbroek, Grave, Reek, Nederasselt, Alverna

Nieuws uit de signsector

3Tac behaalt wederom hoogste niveau VCA, NEN-EN-ISO en MVO3!

“Duurzaamheid is geen begrip, het is een mindset” Dat klinkt natuurlijk fantastisch maar er daadwerkelijk naar handelen is de volgende stap. Bij 3TAC B.V. voelen we dit al jaren en zetten we stap na stap richting een duurzame, veilige, gezonde en maatschappelijk verantwoorde toekomst. Dit doen we niet zonder resultaat: met trots kunnen we melden dat we ook dit jaar weer op het hoogste niveau onze VCA, NEN-EN-ISO en MVO3 certificaten hebben behaald! Wilt u weten wat we voor u kunnen doen op het gebied van duurzame lichtreclame? Neem dan contact met ons op: | 0412-628862 | info@3tac.nl | http://www.3tac.nl| Maaskade 5 , 5347 KD  Oss  

Lees meer > 17 september 2018 | 10:10