Sliderimage1
Sliderimage2

Nielsestraat 139c

B-2850 Boom

Maak kennis met A12 Services Group

Een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring de reclamesector.  Zowel print & sign, als online reclame behoren tot de activiteiten van ons bedrijf. Indrukwekkend is de merknaam van A12 Services Group BVBA in Aartselaar. Wij zijn een reclameproductiebedrijf waar met creativiteit en een goed geoutilleerde werkplaats allerlei soorten binnen- en buitenreclame wordt gemaakt.

Van een reclamebord, geveltekst, tot autoreclame aan toe, ons bedrijf is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen, dan kan A12 Services Group elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp inclusief de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

Wil men bij ons een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Ons bedrijf staat eveneens bekend onder de volgende domeinnamen:

www.auto-belettering.be: Specifiek voor belettering van wagens, bestelwagens, vrachtwagen.  Eveneens carwrapping.

www.etalage-belettering.be: Specifiek voor bedrijven en handelszaken die op zoek zijn naar belettering voor hun vitrine of etalage.

www.textiel-bedrukking.be: Specifiek voor bedrijven die op zoek zijn naar een partner voor het bedrukken van textiel.

Door de jaren zijn al deze takken van reclame een begrip geworden in de sector.  Met de nadruk op een persoonlijke service op maat en kwaliteit.

A12 Services Group BVBA is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor A12 Services Group bvba, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niel, Schelle, Ruisbroek, Boom, Rumst, Heinsdonk, Edegem, Bornem, Oppuurs, Velle, Temse, Kruibeke, Boechout, Lint, Duffel, Ter Elst, Sint-Niklaas, Mortsel, Kastel, Sin-Amands, Beveren, Schoten, Wijnegem.