Sliderimage1
Sliderimage2

Oude Burggrave 2

B-9940 Evergem/Kluizen

Over Acream

Acream is een reclameproductiebedrijf gevestigd in Evergem/Kluizen. Wij produceren spandoeken, binnen- en buitenreclame voor klanten in, maar ook ver buiten Evergem/Kluizen. We onderscheiden ons door onze kennis en service, van ontwerp tot montage. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een reclameboodschap van u, maar ook van uw potentiële klanten en relaties, dit in de vorm gevelreclames, lichtreclames, voertuigbelettering, beurspresentatie en alle andere voorkomende reclame-uitingen.
Wanneer u als onderneming gezien wilt worden is het zeker interessant om eens met ons aan tafel te zitten. Wij denken met u mee bij de uitvoering van uw reclameboodschap, adviseren u bij de juiste reclame-uiting, en voeren de reclame uit volgens het, samen met de opdrachtgever, doorlopen plan. Kortom, met Acream gaat u samen op weg naar een perfecte presentatie van uw onderneming.

Waarom ons kiezen

Acream is een dynamisch reclameproductiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft voor alle soorten reclame boodschap , bvb spandoeken, werfdoeken, vinyl, werfborden, vlaggen, etalagedoeken, frames en alles wat daarbij hoort. U kunt bij ons terecht voor vele disciplines maar in het bijzonder voor digitale druk, en alle signmateriaal. We hebben uiteraard onze eigen montagedienst voor het plaatsen voor al uw binnen- en buitenreclame. Acream is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Wij trachten snel en eenvoudig te informeren omtrent onze mogelijkheden aangaande spandoeken, werfdoeken, vlaggen, frames en alles wat daarbij hoort.
Wij zijn anders dan anderen. We behandelen onze klanten op een eerlijke manier, niet als nummers. Ons enthousiasme zorgt ervoor dat wij, samen met de klant, telkens opnieuw een project realiseren waarbij beide partijen tevreden zijn. U wordt als klant begeleid van begin tot einde, en ook na oplevering kunt u op ons blijven rekenen.

U weet perfect wat u wilt? Of hebt u totaal geen idee, maar u zou toch uw onderneming een plaats willen geven in de wereld van reclame? Geef ons even een seintje en laat ons een afspraak maken om te kijken hoe wij u kunnen helpen. Onze professionele mening en creatieve ideeën zullen wij alvast graag met u delen.
Met onze ondervindingen kunnen wij u een fusie aanbieden tussen digitale technologieën en drukwerk. Terwijl ontwikkeling, interactiviteit en digitale technologieën de ervaring kunnen verbeteren.

Nieuw gebouw en nieuwe machines

Ons nieuwe gebouw is volledig afgewerkt en ingericht. Naast een nieuwe showroom zijn hierin ook een platenmagazijn en een computergestuurd machinepark ondergebracht. In de inspirerende showroom vindt u een uitgebreide keuze aan materialen, stijlen, afwerkingen en kleuren. Deze maken het mogelijk om voor u de juiste reclame boodschap op maat uit te werken en concreet vorm te geven aan de realisatie van uw interieur en exterieure reclame planning. U vindt er niet alleen de uitgebreide collecties maar ook talloze ideeën en inspiratie voor de inrichting van uw zaak.
Ons nieuwe machinepark blijft groeien. En deze keer met 5 meter brede Uvistar pro-8 kleuren printer en HP Scitex vlakke platenprinter. Met deze milieuvriendelijke aanwinst kunnen wij een grote verscheidenheid aan producten nog sneller leveren. Maar wel met behoud van kwaliteit. Daarom combineren wij beide concepten volledig op maat en afgestemd op uw merk.

 

Kiest u voor Acream bvba, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eeklo. Kaprijke, Singel, Tervenen, Beke, Eeksken, Meerbeke, Rieme, Stoepe, Assenede, Sas van Gent, Westdorpe, De Sterre, Overslag, Wachtebeke, Moerbeke, Puyenbroek, Doorselaar, Zuiddorpe, Gent, Baarlevelde, Drongen, Gent, Laarne, Overschelde, Melle, Bachte, Wetteren, Staakte, Heiende, Oudenbos, Kwenenbos

Gerealiseerde projecten:Nieuws uit de signsector

Specialist in groot formaat toepassingen

Acream is gespecialiseerd in de productie van alle soorten van binnen en buiten grootformaat toepassingen zoals spandoeken, werfdoeken, vinyl, werfborden en etalagedoeken, frames en alles wat daarbij hoort. Acream werkt hoofdzakelijk voor doorverkopers in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.

Lees meer > 15 augustus 2017 | 10:48

Superwide is onderscheidende factor

Acream beschikte reeds over een printer met een printbreedte van 2,64 meter, maar voor sommige toepassingen was dit formaat dan weer net te klein. Toen ze op de markt gingen kijken voor een grotere machine, hebben ze bewust de 3,2 meter brede printers links laten liggen. Zaakvoerders Frank en Kazol leggen uit: “Printers van die breedte zijn er plenty, dus daar kan je je vandaag niet meer mee onderscheiden. Daarom hebben we bewust voor een superwide formaat gekozen. Achteraf gezien een goede keuze, want sinds we de Uvistar Pro8 in gebruik hebben, is ongeveer 80% van wat we produceren breder dan 3,2 meter.” Eenvoudig in gebruik Groot betekent daarom niet logger en meer materiaalverlies, want op de machine kunnen tot vijf rollen van een kleiner formaat geplaatst worden. De software heeft ...

Lees meer > 15 augustus 2017 | 10:47

M&C publireportage 2017

Acream schakelt een versnelling hoger met superwide Fujifilm Uvistar Pro8. Sinds de installatie van een Fujifilm Uvistar Pro8 superwide UV inkjetprinter, produceert men bij het in Evergem/Kluizen gevestigde Acream in een hogere versnelling. Vooral de enorme printbreedte van 5 meter, heeft voor het bedrijf een pak nieuwe markten en deuren geopend.

Lees meer > 15 augustus 2017 | 10:46