Sliderimage1
Sliderimage2

Overtoom 147-149

1054 HG Amsterdam

Indien u op zoek bent naar een vorm van reclame, dan bent u bij AKDR Visual Group aan het juiste adres. AKDR is te vinden midden in Noord Holland, Amsterdam aan de bekende Overtoom.

AKDR Visual Group is een opvallend creatief dynamisch reclame- en productiebedrijf.

Voor een uitgebreid reclame-aanbod adviseren wij van ontwerp tot eindproduct en denken wij met u mee zodat we samen tot het beste resultaat komen. U kunt bij ons onder andere terecht voor diverse signage als belettering, autobelettering spandoeken, digitaal printen, relatiegeschenken, reclameborden, raambelettering, stickers en drukwerk. Ook het dtp en ontwerp kunt u aan AKDR overlaten. Daarnaast kan de klant ook bij ons terecht voor kentekenplaten.

Showroom Overtoom

Ons filiaal aan de overtoom 147-149 is een winkelpand waardoor we het voor de klant laagdrempelig maken binnen te stappen. De winkel is één grote showroom waardoor de klant geïnspireerd zal worden met de mogelijkheden die signage allemaal met zich meebrengt.

AKDR denkt met de klant mee om samen in goed overleg de juiste oplossing te bedenken om uw bedrijf zichtbaarder te maken.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u!

AKDR Visual Group B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor AKDR Visual Group BV, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Haarlem, Zaandam, Wormerveer, Purmerend, Monnickendam, Edam, Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Schiphol, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Naarden, Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Broek in Waterland, Uitdam, Katwoude, Amstelhoek, Weesp

Gerealiseerde projecten: