Sliderimage1
Sliderimage2

Herenstraat 41

B-3960 Bree

Art Nzo is een jong en dynamisch familiebedrijf dat met een groot bereik aan producten een breed draagvlak heeft voor zijn cliënteel. De KMO, kleine zelfstandige maar ook sportclubs en particulieren vinden hun weg naar Art Nzo voor kleine orders en grote totaal projecten. Hun producten reiken van het standaard drukwerk, banners, het drukken van kleding en belettering van uw wagenpark tot meer specifieke opdrachten. Deze kunnen ze makkelijk aan met hun large format print/plotter, een Roland TrueVIS VG-640 en een plotter Summa S-140 D-series, een Cameo Zing 24” laser graveertoestel en een Rolls Roller 400/170 voor de applicaties.

Omdat het een klein bedrijf is met de wil om te groeien kan het zich flexibel opstellen en meedenken met uw vragen en wensen. Bij elke order streven ze naar eerlijke prijzen met een oog voor kwaliteit. Art Nzo werkt vaak unieke totaal projecten uit en schrikt niet weg voor speciale en kunstzinnige opdrachten. Kortom bij Art Nzo kan u terecht voor al uw drukwerk en sign oplossingen van a tot z.

Art Nzo is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Art Nzo, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maarheeze, Soerendonk, Hamont-Achel, Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Grote-Heide, Sint-Huibrechts-Lille, Weert, Biest, Stramproy, Grathem, Kelpen-Oler, Molenbeersel, Ittervoort, Wessem, Maasbracht, Echt, Susteren, Kinrooi, Ophoven, Maaseik, Tongerlo, Wijshagen, Meeuwen-Gruitrode, Linde, Wauberg, Sonnis, Locht, Vlasmeer, Overpelt, Neerpelt, Dorne, Opglabbeek, Stokkem, Grevenbicht, Born