Sliderimage1
Sliderimage2

Storkstraat 1-3

2722 NN Zoetermeer

Uw deskundige partner voor al uw reclame- belettering- en decoratieprojecten

Blomsma Print & Sign is reeds 30 jaar actief met diverse vormen van signing en andere vormen van visuele communicatie. Door onze samenwerking met de andere divisies binnen de Blomsma Groep hebben wij voor iedere toepassing een passende oplossing.

Blomsma Print & Sign is onderdeel van de Blomsma Groep: een groot bedrijf! Ook voor de kleinere opdrachtgevers is dit prettig. Enerzijds genieten zij van onze grote professionaliteit. Anderzijds krijgen zij van onze vaste orderbegeleiders de volle aandacht. Van aanvraag tot oplevering hebben zij hun vaste contactpersoon. Alle communicatie verloopt via korte lijnen.

Bij alle projecten adviseren en versterken Blomsma-medewerkers van verschillende afdelingen elkaar. Zij vullen elkaar aan in vakkundigheid en productassortiment. Voor grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat opdrachtgevers bij de Blomsma Groep de juiste en voor hen vertrouwde contactpersonen hebben. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. De Blomsma Groep behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. Door onze nauwe samenwerking met Avery en 3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

Blomsma Print & Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Blomsma Print&Sign, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Buitenkaag, Capelle aan den IJssel, De Lier, Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Gelderswoude, Gouda, Gouderak, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Honselersdijk, Hoogmade, Katwijk, Kinderdijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Kwintsheul, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Maasland, Moerkapelle, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Noordwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oud Ade, Ouderkerk aan den IJssel, Pernis Rotterdam, Pijnacker, Poeldijk, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijswijk, Roelofarendsveen, Rotterdam, Sassenheim, Schiedam, Schipluiden, 's-Gravenhage, Ter Aar, Valkenburg, Vlaardingen, Vondelingenplaat Rotterdam, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Wateringen, Woubrugge, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam