Sliderimage1
Sliderimage2

Moorland 3g

5688 GA Oirschot

Uw logo en huisstijl monteren wij vakkundig met veel plezier op iedere ondergrond

BRO Belettering in Oirschot is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie: waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons weergegeven.

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn: een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. Met een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij BRO Belettering aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas, PVC-vrije kunststoffen en beschikken over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

BRO Belettering is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons bovenin.

Kiest u voor BRO Belettering, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vught, Cromvoirt, Biezenmortel, Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Gemonde, Schijndel, Liempde, Boskant, Sint Oedenrode, Nijnsel, Esch, Haaren, Helvoirt, Boxtel, Schijndel, Veldhoven, Knegsel, Steensel, Waalre, Eindhoven, Meerven, Vessem, Nuenen, Eeneind, Geldrop, Bladel, Reusel, Mierde, Westerhoven, Valkenswaard, Wintelre, De Hoek