Sliderimage1
Sliderimage2

Oud Loosdrechtsedijk 113

1231 LS Loosdrecht

Maak kennis met Centipede Reclame Producties

Met bijna 20 jaar ervaring is Centipede Reclame Producties inmiddels een modern bedrijf dat is uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van signing en textielbedrukking. Ons enthousiaste en creatieve team van 10 medewerkers draagt dagelijks zorg voor het ontwerpen en vervaardigen van een breed scala aan reclame-uitingen. Waarbij autobelettering / carwrapping onze specialiteit is.
De medewerkers van Centipede zijn echte duizendpoten. De klant kan hierdoor rekenen op kwaliteit en een advies op maat.
Van ontwerp tot realisatie alles in één hand, vraag vrijblijvend advies of offerte.

U kunt bij ons terecht voor autoreclame, plakletters en textiel. Ook zijn wij zeer ervaren in carwrappen, FC prints, stickers en spandoeken. Om ons portfolio te zien neem dan vooral een kijkje op onze website, hierop kunt u verschillende interessante projecten van ons zien. Zo hebben wij ook verschillende muurvisuals verzorgd. Deze zorgen voor sfeer en herkenning. Met een foto op behang wordt een kale witte wand zo omgetoverd tot een full colour beelddrager. Dit met de identiteit van uw bedrijf.

Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Centipede Reclame Producties is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Centipede Reclame Producties, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hilversum, Breukelen, Maarssen, Utrecht, Zeist, De Bilt, Bunnik, Baarn, Soest, Naarden, Huizen, Uithoorn, Mijdrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Weesp, Muiderberg, Bussem, Ankeveen, Abcoude, Laren, Eemnes, Blaricum, Loenersloot, Vinkeveen, Kockengen, Maarssen, Oud Zuilen, Groenekan, Huis ter Heide, Kanaleneiland, Bunnik, Austerlitz, Bilthoven, Oud-Leusden

Nieuws:

Centipede reclame producties deelnemer carwrap contest op de 100% Tuning beurs

3M Carwrap Contest powered by Discovery op 17 & 18 oktober 2015 in Ahoy Rotterdam. ‘Carwrappen’ is een van de meest besproken trends onder autoliefhebbers in de afgelopen jaren, op 100% Tuning worden drie particuliere auto’s in een wedstrijd voorzien van een nieuwe ‘look’. In deze competitie gaan professionele carwrapteams met elkaar de strijd aan. Een professionele jury beoordeelt het werk, maar ook als bezoeker kan je een stem uitbrengen op je favoriete carwrap.

Lees meer > 15 oktober 2015 | 9:47