Sliderimage1
Sliderimage2

Vlambloem 52

3068 JE Rotterdam

Wij zijn Cubord, wij zijn signmakers.

Advies, ontwerp, productie én montage. Cubord Signmakers maakt jouw naam, merk of boodschap zichtbaar met opvallende én effectieve binnen- en buitenreclame.
Daarom ontwerpen, produceren en monteren wij signing die gezien wordt. Bouwborden, spandoeken, stickers, gevelreclames, interieurprints en heel veel meer.
Cubord zorgt ervoor dat ze maximaal tot hun recht komen.

Wat je project ook is, het is bij ons in goede handen. Handen van vakmensen met gezond Rotterdams verstand. Handen die weten hoe je moet aanpakken. Cubord levert en monteert. Snel, betaalbaar en altijd op tijd.

Je kan bij ons terecht voor productie, advies en ontwerp. Maar ook voor montage en demontage ben je bij ons bij het juiste adres.

Bij ons heb je één contactpersoon voor al je signage wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Verzin het en Cubord kan het ontwerpen, produceren, distribueren en monteren.

Cubord levert. Dat zeggen we niet alleen, dat garanderen we. Ontwerp, kwaliteit en levering van jou signage projecten zijn zwart op wit gedekt door de 5 garanties van Cubord.
Kwaliteitsgarantie, levergarantie, prijsgarantie, designgarantie en stormschadegarantie. Daar staan wij voor.

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en hoe we u hiermee van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.
Op onze site staan verschillende interessante projecten, zodat u kunt zien waar wij goed in zijn.

Cubord Signmakers is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Cubord Signmakers, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Polsbroek, Schoonhoven, Groot-Ammers, Bleskensgraaf, Lekkerkerk, Streefkerk, Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Krimpen aan de Lijk, Kinderdijk, Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Moordrecht, Rhoon