Sliderimage1
Sliderimage2

Blankenstraat 2

3364 BB Sliedrecht

Wij zijn dd reklame!

dd reklame is sinds 1979 gevestigd in Sliedrecht. Bij ons vindt u inspiratie en kennis over alles wat met reclame te maken heeft. Maar altijd met een duidelijk doel voor ogen. Van gevel- en lichtreclame tot autobelettering en van digitale schermen tot XXL spansystemen. In vele branches hebben wij de afgelopen 40 jaar kennis en expertise opgebouwd: retail, architectuur, transport, industrie, food, (semi)overheid en toerisme.

Binnen de reclamewereld zijn wij een speler van formaat. Wij ontzorgen klanten. Van groot tot klein en van nationaal tot internationaal.

Wat doen wij

Ons bedrijf verzorgt een uitgebreid pakket aan diensten en producten. Wij denken graag met u mee en dit begint al in de fase voor het design. Zo komen wij gezamenlijk tot een mooi en/of functioneel resultaat. Dat doen we niet zomaar. Nee, dat doen we door steeds weer vragen te stellen. Aan u, maar vooral ook aan onszelf. Wat kan beter? Wat is de beste oplossing voor u als onze klant? Met welke producten of diensten helpen wij u echt?

Met 25 medewerkers vormt dd reklame een gedreven en professioneel team, dat zich richt op het bedenken, produceren en monteren van functionele en decoratieve reclame-uitingen. Voor binnen en buiten. Van voertuigbelettering tot gevelreclame en van wanddecoratie tot beurspresentatie. Ook behoren visuals op deuren, vloeren, ramen en zelfs plafond tot de mogelijkheden! Al dan niet met akoestische werking, zodat ook op kantoren ongestoord gewerkt kan worden.

Routing (= bewegwijzering, way finding) is ook één van de specialisaties binnen ons bedrijf. Voor buiten en binnen. Traditioneel, maar zeker ook digitaal. Wij hebben ervaren specialisten in huis die voor u een routingplan kunnen maken.

Zij kunnen u helpen bij vraagstukken als: hoe kunnen mensen- en autostromen het meest efficiënt lopen? Hoe kan ik mijn ‘leanproces’ doorvertalen in mijn routing, zodat alles direct op de goede locatie terecht komt?

We produceren volgens een gedegen concept

Enerzijds met een marktgerichte benadering, anderzijds met een solide product-technische onderbouwing. Trots zijn wij om al jaren te mogen werken voor o.a. Deli XL, Profile de Fietsspecialist, SPORT2000, HAK, IKEA, Kwalitaria en Hornbach.

DD Reklame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor dd reklame B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Berkenwoude, Zuidbroek, Bergambacht, Kinderdijk, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam, Sliedrecht, Ottoland, Giessenburg, De Klem, Mookhoek, Maasdam, Puttershoek, Westmaas, Klaaswaal, Heinenoord, Sterrenburg, Lage Zwaluwe