Sliderimage1
Sliderimage2

Kortijzer 1

5721 VE Asten

Welkom bij De Kleverij

Wij zijn De Kleverij.
Een binnen- en buitenreclame buro, die kleur geeft aan uw bedrijf.
Daar zijn we goed in.

Onze werkzaamheden bestaan uit o.a. raam blindering, carwrapping, gevelreclame, display systemen, voertuig belettering, projectborden, spanframe’s, zandstraal stickers, stickers, full colour op vinyl, pvc, canvas, vlaggenmasten, banieren, drukwerk, huisstijlen & fotografie.

Belettering

Voor alle soorten beletteringen kunt u bij ons terecht. Met 25 jaar ervaring weten wij waar we over praten. We zijn professioneel op ieder vlak, van advies tot en met montage. U kunt bij ons terecht voor autobelettering, vrachtwagenbelettering en gevel- en raambelettering, maar ook voor reclameborden, lichtreclame, raamdecoratie, spandoeken en vlaggen, bewegwijzering en nog veel meer.

Reclameborden

Dibond, PVC of staal? De Kleverij maakt uw reclameborden op maat. Van naambordje tot bouwbord. We gebruiken weerbestendige folies, zodat voor een lange periode de kwaliteit op het reclamebord zichtbaar blijft.

Spandoeken en displays

Wij leveren spandoeken in uiteenlopende maten en kwaliteiten, deze zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele afwerking en passende klem- en ophangsystemen verzorgen. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie, zodat u meerdere systemen kunt bekijken. Niet alleen op het gebied van spandoeken, maar ook op het gebied van displays hebben wij oplossingen voor ieder budget.

Gevels en reclamezuilen

Gevelreclame is een vorm van reclame die vele mogelijkheden biedt, of het nu gaat om freesteksten, om een gevelreclame uitgevoerd in een prachtige lichtreclame met doosletters of een stoere banner met frame. Uw naam moet opvallen! Vestig met een reclamezuil de aandacht op uw bedrijf. Van subtiel tot massief, van standaard of creatief.

Straalstickers

De Kleverij is dé Nederlandse specialist in het produceren van straalstickers. Deze stickers worden veelal toegepast om logo’s of teksten te stralen op een stalen of houten ondergrond.

Vormgeving

De Kleverij geeft een beeld aan uw huisstijl. In samenspraak met u wordt er een passend ontwerp gecreëerd, zodat uw bedrijf een geheel eigen identiteit krijgt en u met overtuigingskracht kunt laten zien wie u bent en waar uw merk voor staat. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar wanneer u denkt dat uw bestaande logo en huisstijl verbeterd kunnen worden.

Fotografie

Een persoonlijk beeld nodig voor uw presentatie op een beurs, advertentie of voor bijv. de uitstraling van uw bedrijf? Wij maken uw professionele foto.

De Kleverij is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor De Kleverij, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aarle-Rixtel, America, Bakel, Beek en Donk, Beringe, Budel, De Mortel, De Rips, Deurne, Egchel, Eindhoven, Elsendorp, Evertsoord, Gastel, Geldrop, Gemert, Grashoek, Griendtsveen, Heeze, Heibloem, Heide, Helden, Helenaveen, Helmond, Heusden, Koningslust, Kronenberg, Leende, Leveroy, Lierop, Lieshout, Liessel, Maarheeze, Mariahout, Meijel, Merselo, Mierlo, Milheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Neerkant, Nuenen, Ommel, Ospel, Panningen, Soerendonk, Someren, Sterksel, Valkenswaard, Veulen, Vlierden, Vredepeel, Waalre, Weert, Ysselsteyn