Sliderimage1
Sliderimage2

Kraaivenstraat 21-05

5048 AB Tilburg

Als kwaliteit de doorslag moet geven

Di-Sign belettering Tilburg is sinds 2004 actief in signmaking en fleetmarking. Wij opereren in de gehele Benelux. Di-Sign staat voor een perfecte uitvoering en optimale service. Wij denken met u mee en zorgen voor kleurrijke antwoorden op uw vragen.

Di-sign belettering levert hoogwaardige producten op het gebied van print en signing. Onlangs hebben wij een nieuwe Mimaki JV300 aangeschaft die ervoor zorgt dat we weer toekomstproof zijn. Met deze machine beschikken we over oranje, lichtzwarte, lichtcyaan en lichtmagenta inkt waarmee we de perfecte afbeelding op grootformaat kunnen creëeren in nagenoeg elke toepassing. Valkuilen als zwart-wit en oranje behoren bij ons tot het verleden.

Bij ons kunt u terecht voor al uw reclametoepassingen.  Wij denken met u mee, kunnen voorzien in zowel concept/ontwerp als productie en maken gebruik van innovatieve technieken.

Di-Sign Belettering is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Di-Sign belettering, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Oosteind, Dongen, De Moer, Hulten, Rijen, Oisterwijk, Helvoirt, Cromvoirt, Vught, Vlijmen, Elshout, Drunen, Loon op Zand, Esch, Boxtel, Munsel, Goirle, Riel. Alphen, Het Sas, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Haghorst, Spoordonk, Gilze, Netersel, Hooge Mierde, Vessem, best, Batadorp, Wintelre