Sliderimage1
Sliderimage2

De Hoek 31-32

1601 MR Enkhuizen

DiCAP Digital Copy Art Promotion in Enkhuizen.

Wij zijnĀ een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Bij onze vaste klanten staan we bekend als “Het bedrijf waar alles kan”. Klopt, want onder ons motto: “flexibiliteit, veelzijdigheid, snelheid en vakmanschap” proberen we de wensen van onze klanten te vertalen in een product waar wij en onze klanten trots op kunnen zijn.

En we kunnen meer!

Met een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij DiCAP aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas, PVC-vrije kunststoffen en beschikken over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

DiCAP Digital Copy Art Promotion is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor DiCAP (Digital Copy Art Promotion), dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oosterdijk, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Kraaienburg, Hoorn, Zwaag, Nibbixwoud, Wognum, Twisk, Opperdoes, Abbekerk, Benningbroek, Lambertschaag, Aartswoud, Hoogwoud, Obdam, Winkel, Nieuwe Niedorp. Waarland, Heerhugowaard, Berkhout, Spanbroek, Opmeer, Oterleek, Ursem