Sliderimage1
Sliderimage2

Lekstraat 152

2515 VZ Den Haag

Onze kracht ligt in het meedenken met de klant

Wij zijn een veelzijdige printer, gespecialiseerd in grootformaat printing en signing.
Met ons aanbod aan visuele oplossingen zijn wij leverancier voor onder andere overheidsinstellingen, beursinrichters, marketing-, reclame- en communicatiebureaus.

In ons reclameproductiebedrijf worden in een goed geoutilleerde werkplaats met creativiteit allerlei soorten binnen- en buitenreclame gemaakt.

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om. Zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Dsign Squad aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas, PVC-vrije kunststoffen en beschikken over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Dsign Squad is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Dsign Squad, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Valkenburg, Leiden, Maaldrift, De Kieviet, Voorschoten, Zoeterwoude, Hazerswoude-dorp, Zoetermeer, Benthuizen, Moerkapelle, Rokkeveen, Rijswijk, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Poeldijk, Wateringen, Naaldwijk, De Lier, Maasland, Loosduinen