Sliderimage1
Sliderimage2

Coenecoop 87b

2741 PH Waddinxveen

Voor corporate image, branding en naamsbekendheid is signing een belangrijk marketing instrument.  We kennen allemaal die immense reclameborden langs de snelweg, de neonreclame bovenop een gebouw, de lichtbakken aan de gevel, een beeldkrant in de winkelstraat, een bus of tram met reclame en de bedrijfsauto in de huisstijl.  

Het zijn meestal forse investeringen en dan wil je wel kunnen vertrouwen op een professional, die weet wat er technisch bij komt kijken en die ervoor zorgt dat de huisstijlregels worden nageleefd.  Ervaren en efficiënt regelen wij het voor je, want …  Euro-Line, all about Sign!

Vakkennis en vakmanschap

Euro-Line is specialist in folie toepassingen en montage.
Wij  helpen onze klanten bij de selectie van de juiste folie voor de toepassing en brengen die vakkundig aan. Wij zijn een Sibon gecertificeerd installateur. Bij ons krijg je gegarandeerd het beste resultaat met de juiste folie en een deskundige uitvoering.

Welke folie?

Wij werken uitsluitend met folie van topmerken, zoals LLumar, 3M en Avery. Afhankelijk van de toepassing kiezen wij voor merk en type, want ook de topmerken hebben hun specialiteiten.

Euro-Line heeft bovendien de vakkennis in huis om de klant bouwtechnisch te adviseren. Belangrijk, want een reclamedoek van 20 x 20 meter kan niet simpelweg met een buizenframe aan de gevel worden gehangen. Daar komt meer bij kijken, zoals windbelasting, verankering en eventuele beperkende voorwaarden van de architect.

Euro-Line is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Euro-Line Waddinxveen B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Buitenkaag, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Driebruggen, Gelderswoude, Gouda, Gouderak, Groot-Ammers, Haastrecht, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hoogmade, Kaag, Kamerik, Kinderdijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lekkerkerk, Linschoten, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwe Wetering, Nieuwerbrug aan den Rijn, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuw-Lekkerland, Nieuwveen, Noorden, Nootdorp, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Ouderkerk aan den IJssel, Oudewater, Papekop, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Rotterdam, Schoonhoven, 's-Gravenhage, Snelrewaard, Stolwijk, Streefkerk, Ter Aar, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woerden, Woerdense Verlaat, Woubrugge, Zegveld, Zevenhoven, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam

Nieuws uit de signsector

Las Vegas

In de week van Pasen zijn we vanuit SI’BON met 19 deelnemers op studiereis geweest naar Las Vegas. Naast het bezoek aan de ISA Internationaal Sign Expo en het signbedrijf Yesco, het grootste signbedrijf van Amerika met in totaal 1500 medewerkers (vestiging Las Vegas heeft 500 employees), hebben de deelnemers indrukken gekregen van een grootse amusementsindustrie waarin signing een belangrijk aandeel heeft in het succes. Misschien van even zo grote waarde was het om als groep vakmensen in een ongedwongen sfeer samen ‘sign’ te beleven en de ervaringen daarin te delen, waardoor er kan worden teruggekeken op een interessante netwerkweek. Volgend jaar een andere studiereis op het programma!

Lees meer > 13 mei 2019 | 10:08

Sign & Print Expo

Eind maart hebben wij vanuit SI’BON mogen deelnemen aan de Sign & Print Expo in Gorinchem, de opvolger van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Een nieuwe formule waarbij afscheid is genomen van het grafische, maar die met sign & print een zeer complete indruk maakte. Zondermeer een bezoek waard, werd door de vele bezoekers bevestigd. SI’BON stond prominent in het eerste hoofdpad. Extra reclame kregen we doordat veel aangesloten leveranciers bij SI’BON het schild (bij een aantal zelfs wel twee schilden) op de wand van de standruimte hadden geplaatst. Dit bevestigde dat SI’BON samen met de aangesloten leveranciers voor de signbranche staan. Dank aan alle leveranciers voor die promotie.

Lees meer > 16 april 2019 | 8:35

VCA-cursus op 9 mei

Zoals bekend mag zijn, druppelen de aanvragen voor deelname aan een VCA-cursus het hele jaar door binnen. Zijn er zo’n 10 cursisten aangemeld, dan kan de trainingsdag met aan het eind deelname aan een officieel examen, op de agenda worden geplaatst. Wil iemand een VCA-VOL-cursus volgen dan kan dat op dezelfde dag; de persoon legt dan wel een ander examen af. De cursus duurt dus maar één dag; elke cursist kan zich eventueel wel extra voorbereiden door het maken van proefexamens. Interesse, meld dit via het secretariaat.

Lees meer > 15 april 2019 | 15:01

Bijzondere aangesloten leveranciers

Ook deze maand hebben diverse nieuwe bedrijven zich bij SI’BON aangemeld. Een vijftal signbedrijven (waarvan één gevestigd in België) en een aantal leveranciers (waarvan ook één gevestigd in België). Vanuit de organisatie zijn wij enthousiast over deze ontwikkeling, want met meer partijen kunnen wij in de signsector uiteindelijk ook meer bereiken. Elk toekomstig Erkend Signbedrijf wordt op het afgesloten deel van sibon.nl en sibon.be voorgesteld, zodat alle aangesloten bedrijven er kennis van krijgen en op basis daarvan kunnen balloteren. Van de aangesloten leveranciers vermelden wij alleen de algemene gegevens, met de gedachte dat iedereen de leveranciers wel kent. Overigens krijgt elke aangesloten leverancier op het afgesloten deel een eigen pagina waar zij al haar producten en d...

Lees meer > 15 april 2019 | 14:46

Docenten in training

In de komende twee weken nemen 17 docenten van MBO-signmakeropleidingen de moeite om naar het hoofdkantoor van Avery Dennison in Oegstgeest te reizen voor een speciale kennis- & vaardigheidstraining folieverwerken. Een initiatief vanuit de organisaties SI’BON en de VSBN om de docenten in sign in de gelegenheid te stellen meer kennis van ons vakgebied te verkrijgen zodat zij optimaal voorbereid voor de klas kunnen staan. Voor deze training stelt Avery Dennison haar trainingsfaciliteit beschikbaar, hebben wij Spandex Benelux B.V. bereid gevonden op te treden als sponsor en dragen de VSBN en SI’BON de rest van de kosten. De intentie is om samen met de leveranciers ook trainingen op ander vakgebied te gaan verzorgen. Immers, hoe beter de docent bekend is met de materie van het vak sign...

Lees meer > 15 april 2019 | 9:17

Studiereis Las Vegas

SI’BON organiseert van 22 tot en met 29 april weer een studiereis naar Las Vegas. Centraal staat het bezoek aan de International Sign Expo, een brede signbeurs waar grote fabrikanten en kleine toeleveranciers voor een sprankelend geheel zorgen. Ook zal een bezoek worden gebracht aan Yesco, een van de grootste lichtreclamebedrijven van Amerika. Deelnemers aan de reis krijgen een rondleiding op The Strip en worden in de gelegenheid gesteld alle themahotels met hun casino’s en entertainment van binnen te bekijken en te beleven. Ook staat een bezoek aan Freemont Street (spectaculaire licht- & geluidshow met ledtechniek op een 480 meter lange overkapping van het oude gokcentrum) op de agenda. Een interessante reis met aantrekkelijk vluchttijden, verblijf in een hotel direct gelegen aan ...

Lees meer > 4 maart 2019 | 8:59