Sliderimage1
Sliderimage2

Facetlaan 53

2665 NR Bleiswijk

De partner in zelfklevende folie!

Folie Effect is een dynamisch fullservicebureau voor zelfklevende folie-applicatie. Voortgevloeid uit het in 1919 opgerichte Marle creatieve communicatie, is het nu de beurt van Folie Effect om de signwereld te innoveren. Wij realiseren doeltreffende renovaties, bouw- en restylingsprojecten. Ook voor glasoplossingen en de creatie van promotionele doeleinden is Folie Effect het perfecte adres. Wordt u ook onze partner?

Met zelfklevende folie creëren wij grootse effecten. We geven een nieuwe look aan in- en exterieurs. Ramen verstevigen en decoreren we met de verschillende soorten glasfolies. Van reclamecampagnes maken wij een groot succes. We dopen voertuigen om in huisstijlen en beplakken flats met onze op maat gemaakte zelfklevende reclamestickers. Elk object dat we kunnen wrappen, willen wij ook wrappen.

Schilderen met folie is de norm

Onze folies zijn het perfecte alternatief voor schilderen. Foliemontage is snel en direct klaar voor gebruik. Er zijn geen droogtijden, zoals met schilderen. Daarbij biedt folie meer kleuropties dan schilderen. Er is keuze uit honderden kleuren en finishes. Afbeeldingen of prints worden met één druk op de knop afgedrukt. Ook de technische specificaties doen niet onder voor schilderen. Zo is onze folie voor meer ondergronden geschikt dan verf en beschermt het tegelijkertijd de oppervlaktes. Levensduren lopen op tot 30 jaar, afhankelijk van de toepassing.

Partnerschap met compleet ontzorgd totaalpakket

Diverse branches werken nauw samen met Folie Effect. Van architecten tot aannemers, van beheerders tot reclamebureaus. Zij kunnen allemaal genieten van de unieke service waarbij alle taken volledig uit handen worden genomen. Van advies op locatie tot ontwerp in onze grafische studio, deskundige montage en nazorg. Duurzame relaties zijn het uitgangspunt.

Vanaf de oprichting is Folie Effect een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit betekent dat we kwaliteit altijd hoog in het vaandel hebben staan. Meer informatie ontvangen? Klik op de onderstaande buttons of ga naar www.folieeffect.nl. Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Kiest u voor Folie Effect B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aarlanderveen, Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, De Lier, Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Driebruggen, Gelderswoude, Gouda, Gouderak, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heerjansdam, Hekendorp, Hoogmade, Hoogvliet Rotterdam, Kinderdijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Kwintsheul, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Lekkerkerk, Maasland, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuw-Lekkerland, Nootdorp, Oegstgeest, Oud Ade, Ouderkerk aan den IJssel, Pernis Rotterdam, Pijnacker, Poortugaal, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijnsburg, Rijswijk, Rotterdam, Rotterdam-Albrandswaard, Schiedam, Schipluiden, 's-Gravenhage, Stolwijk, Vlaardingen, Vondelingenplaat Rotterdam, Voorburg, Voorschoten, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Wateringen, Woubrugge, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam