Sliderimage1
Sliderimage2

Wethouder Klompstraat 5

7951 SC Staphorst

Welkom bij Hilhorst Reclame

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, Hilhorst Reclame is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen? Dan kan Hilhorst Reclame in Staphorst elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp en de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

In ons reclameproductiebedrijf worden in een goed geoutilleerde werkplaats met creativiteit allerlei soorten binnen- en buitenreclame gemaakt.

Wat doen wij

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om. Zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Ook op het gebied van verlichten en aanlichten zijn wij een expert. Werden er jaren geleden veel buitenreclames van neon voorzien en grote lichtbakken van tl-balken, tegenwoordig passen wij ook veel led techniek toe als lichtbron. Met leds kunnen wij heel flexibel met het ontwerp zijn. Ook kunnen wij er relatief eenvoudig besturingssystemen aan koppelen waardoor wij ook op kleur kunnen aansturen.

Een stap verder hierin zijn de led- en lcd schermen die tegenwoordig worden ingezet voor binnen- en buitenreclame. Daarvoor is het signbedrijf de aangewezen specialist: we hebben verstand van de techniek en van origine hebben wij de kennis om images te maken voor op het scherm.

Wil men bij ons een auto laten wrappen,

dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Hilhorst Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Hilhorst Reclame, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steenwijk, Onna, Darp, Havelte, Uffelte, Ruinen, Benderse, Meppel, Wanneperveen, Doosje, Baarlo, De Wijk, IJhorst, Veeningen, Zuidwolde, Echten, Schoonvelde, Fluitenberg, De Lichtmis, Genne, Hasselt, Mastenbroek, Zalk, Aa-Landen, Berkum, Oudleusen, Balkbrug, Oud-Avereest, Witharen, IJhorst, Zwolle, Assendorp, Hoonhorst, Vilsteren, Ommen, Dedemsvaart