Sliderimage1
Sliderimage2

Wassenaarseweg 75

2223 LA Katwijk

“Merkpositionering is zeg maar écht ons ding; al ruim 25 jaar verzorgen wij creatieve reclame-uitingen in vrijwel elke branche door heel Nederland. Met ons ervaren en gedreven team ontwerpen, produceren en monteren wij verschillende vormen van buitenreclame zorgvuldig en razendsnel.”

Image Building is de specialist in tijdelijke buitenreclame en ontwikkelaar van een aantal producten die succesvol zijn vanaf dag één. Een pionier met het innovatieve mobiele billboard Trotter. Door de groei van de markt voor (tijdelijke) buitenreclame en de toenemende vraag naar vernieuwing is Image Building voortdurend bezig met nieuwe ambities. We nemen hierin graag een voortrekkersrol.

We zijn ervaren in verschillende branches en hebben de behoefte om continu te innoveren. Op zowel technisch als creatief gebied. We blijven groeien, grijpen kansen en nieuwe mogelijkheden pakken we met beide handen aan. Waarbij we natuurlijk te allen tijde kritisch blijven. Behoud van focus is immers essentieel in een succesvol bedrijf!

Daarnaast is duurzaamheid een zeer belangrijk onderwerp bij Image Building. In eerste instantie is dit al terug te vinden in onze producten die met name gemaakt zijn van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Om de circulaire economie tegemoet te komen is ons businessmodel gebaseerd op het delen van producten en niet het verkopen ervan. Wat dit precies inhoudt? Bij verkoop van producten verlies je als bedrijf het eigendom. Hierdoor verlies je ook de regie over de verdere levensloop en recycling van een product. Deze regie weten wij door dit model te behouden en op deze manier zorgen we voor een grotere mate van duurzaamheid.

Image Building werkt hierbij milieuvriendelijk. Alle productonderdelen uit reeds ingezette producten die nog van hoge kwaliteit zijn, zetten wij namelijk in bij de productie van ‘nieuwe’ producten. Onderdelen die niet meer aan de kwaliteitseis voldoen laten wij recyclen door een derde partij. Hierdoor hebben wij dus weinig tot geen afval bij de productie van onze producten.

Voor totale ontzorging op het gebied van tijdelijke buitenreclame ben je bij Image Building aan het juiste adres! Van projectborden tot bouwborden, raamstickers en billboards. Voor elke uitdaging bieden wij een passende product met unieke service. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button en neem eens een kijkje op onze website.

Image Building is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Image Building B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Abbenes, Alphen aan den Rijn, Beinsdorp, Bennebroek, Benthuizen, Buitenkaag, Burgerveen, De Zilk, Delft, Gelderswoude, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Kaag, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Lisserbroek, Moerkapelle, Nieuwe Wetering, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Pijnacker, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijswijk, Roelofarendsveen, Sassenheim, 's-Gravenhage, Ter Aar, Valkenburg, Vogelenzang, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woubrugge, Zandvoort, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwaanshoek

Gerealiseerde projecten: