Sliderimage1
Sliderimage2

Duisterestraat 21

6851 LR Huissen

Wij zijn Inktvis Media!

Inktvis Media is een flexibel, jong en actief media bedrijf. Snel nog even wat folders laten drukken? Oeps, visitekaartjes al weer op? Wij helpen je graag en snel! Kom bij ons voor je drukwerk, banners, zeildoek, reclamebord of andere media. Ook het ontwerp maken wij graag voor je.  Hoge kwaliteit, flexibel geregeld.

Inktvis Media zet elke opdracht, hoe complex ook, om in kwalitatief hoog digitaal drukwerk. Met onze enthousiasme en creativiteit werken wij iedere dag aan mooie projecten voor onze opdrachtgevers.

Kiest u voor Inktvis Media, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aerdt, Andelst, Angeren, Angerlo, Arnhem, Babberich, Beek, Bemmel, Bennekom, Berg en Dal, Beuningen Gld, De Steeg, Deelen, Deest, Didam, Dieren, Dodewaard, Doesburg, Doornenburg, Doorwerth, Drempt, Driel, Duiven, Eerbeek, Ellecom, Elst, Erlecom, Ewijk, Gendt, Giesbeek, Groesbeek, Groessen, Haalderen, Heelsum, Hemmen, Herveld, Herwen, Heteren, Heumen, Heveadorp, Homoet, Hoog-Keppel, Kekerdom, Kilder, Laag-Soeren, Lathum, Lent, Leuth, Leuvenheim, Lobith, Loerbeek, Loo Gld, Malden, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Nijmegen, Olburgen, Ooij, Oosterbeek, Oosterhout, Pannerden, Persingen, Randwijk, Renkum, Ressen, Rha, Rheden, Rozendaal, Slijk-Ewijk, Spankeren, Spijk, Tolkamer, Ubbergen, Valburg, Velp, Wageningen, Wehl, Westervoort, Weurt, Winssen, Wolfheze, Zetten, Zevenaar

Nieuws uit de signsector

3 LogiQ tekent samenwerkingsovereenkomst met SI’BON

Tijdens de eerste beursdag van Sign2Com in Kortrijk heeft Distributeur 3 LogiQ, gevestigd in Gent, een samenwerkingsovereenkomst als Aangesloten Leverancier van SI’BON getekend. 3LogiQ is specialist in hardware en software op het gebied van grootformaat printers en afwerkingsapparatuur. De focus in hardware ligt op Mutoh en Summa. Voor software ligt dit op Caldera, Flexisign en Easysign. SI’BON telt inmiddels ruim 35 aangesloten bedrijven in België, die er samen met SI’BON voor zorgen dat de signbranche in België naar een hoger plan getild wordt.  

Lees meer > 17 september 2018 | 7:23

Vakbeurs Sign2com

De vakbeurs Sign2Com in Kortrijk, dit jaar van 16 tot en met 18 september, is een tweejaarlijkse Belgische expo voor Visuele Communicatie met een sterk accent op sign. Een vakbeurs die er al jaren is en in het verleden de naam Logo & Sign droeg. De komende editie kent een mooi veld van leveranciers en de verwachting is dan ook dat een bezoek aan de beurs vooral voor de Belgische bedrijven de moeite waard zal zijn. Omdat SI’BON inmiddels een serieus aantal signbedrijven in België heeft aangesloten, nemen wij met een eigen stand deel aan deze beurs. Toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar op de website van Sign2com.

Lees meer > 10 september 2018 | 13:43
XL Reklame neemt Ibice uit Lint over

XL Reklame neemt Ibice uit Lint over

XL Reklame werd opgericht in 1993. Ibice uit Lint is exact even oud. Zaakvoerder Marc Mariën van Ibice zet een punt achter zijn carriere als signmaker na 25 jaar. Marc ging op zoek naar een betrouwbare partner om zijn klanten dezelfde service en diensten te kunnen blijven aanbieden. XL Reklame had hiervoor het geschikte profiel. Als hedendaags signbedrijf dat zich voornamelijk richt op indoor reclame, outdoor reclame en voertuigbeletteringen, kunnen we door deze overname sterker groeien in deze segmenten. Dit is reeds de tweede overname voor XL. 6 jaar geleden namen we ook het signbedrijf Schoutens-Talboom uit Ruisbroek over. Service op maat en persoonlijk contact, maken in deze tijden het verschil. De visibiliteit van onze klanten vergroten is dan ook onze XL missie!

Lees meer > 6 september 2018 | 13:48

Probo Festival

Met zo’n duizend bezoekers die naar Dokkum waren gereisd, is het Probo Festival het grootste in-home-event in onze sector. De bezoekers konden kennismaken met de recente uitbreidingen van machinepark, equipment, bedrijfshallen en kantoorgebouwen. Centraal stonden trends en innovaties voor printing op het programma, wat door meerdere toeleveranciers werd ondersteund met presentaties van nieuwe materialen.

Lees meer > 4 juli 2018 | 10:27

KLM sponsort studiereis HEXIS

De studiereis die HEXIS samen met SI’BON in juni organiseerde, was bij aanvang al een bijzonder aanbod. Een fabrieksbezoek naar de productiefaciliteiten en ontwikkelcentra in Frontignan met enkele dagen cultuur snuiven in de omgeving van Montpellier en Sète zonder verblijfskosten (waren voor rekening van HEXIS Nederland en Frankrijk), wordt zelden gepresenteerd. De groep van 15 man heeft er niet alleen van genoten, maar was bovendien enorm onder de indruk van de technisch hoogstaande en geperfectioneerde wijze waarop HEXIS haar zelfklevende folies ontwikkelt en fabriceert. Een extra dag verblijf in Frankrijk werd er gratis aan toegevoegd omdat een staking van de Franse luchtverkeersautoriteiten de vlucht terug met een dag opschortte. Luchtvaartmaatschappij KLM bood hiervoor een kostenre...

Lees meer > 4 juli 2018 | 10:11

Actie opleidingen Riwal

Riwal bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom biedt Riwal de bij SI’BON aangesloten bedrijven een korting aan op een aantal opleidingen.  Op het afgesloten deel van de website wordt meer informatie vermeld over deze kortingsactie. Let op: Deze actie loopt t/m 31 augustus 2018! SI’BON heeft een collectief contract met Riwal op grond waarvan de aangesloten signbedrijven tegen aantrekkelijke tarieven hoogwerkers kunnen huren. Meer informatie hierover kan verkregen worden bij het secretariaat.

Lees meer > 20 juni 2018 | 10:47