Sliderimage1
Sliderimage2

Technologieweg 11

4311 RV Bruinisse

JMC Signmakers: goed gezien!

De meeste signbedrijven richten zich voornamelijk op het ontwerp. JMC Signmakers gaat al 20 jaar voor productie en montage. Voor wat betreft het ontwerp wordt intensief samengewerkt met ontwerpbureaus, drukkerijen en reclamebureaus uit de regio (en daarbuiten).

Snel leveren is een pré in de reclamewereld. Daarom hebben we geïnvesteerd in productie-apparatuur met grote capaciteit: snelle productieprinters, snijplotters en een machine waarmee we semiautomatisch grote borden in korte tijd van een full color print kunnen voorzien. Dankzij een relatief grote voorraad kunnen we direct aan de slag. Drie montage-teams staan klaar om het aanbrengen van uw reclame-uiting snel uit te voeren.

Grote capaciteit is nog géén waarborg voor snelle levering

Daarom krijgt de automatisering van het werkproces bij ons veel aandacht. Zo hebben we niet alleen laptops in de productieruimte maar ook in alle auto’s om de orderstatus bij te werken. Er is een koppeling met de tomtom’s voor de logistieke planning en feedback over het aantal gereden kilometers en arbeidsuren. Verder werken we met klantspecifieke webpagina’s met bestelmogelijkheden. Op die manier worden productiemiddelen en mensen zo efficiënt en effectief mogelijk ingezet. Dankzij goede afspraken met betrouwbare leveranciers kunnen we onze beloftes aan u nakomen.

Snelheid is belangrijk, maar kwaliteit is minstens net zo. Buitenreclame in al z’n vormen is relatief goedkoop omdat het lang mee gaat. Wij kiezen voor de beste kwaliteit, niet alleen met het oog op de levensduur maar zeker ook met het oog op de uitstraling.

Een groot deel van onze opdrachten komt via ontwerpbureaus en reclamebureaus. Verder werken we voor veel aannemers, garagebedrijven en bedrijven die veel op- of aan de weg werken in b.v. de verhuur en bedrijven en andere instellingen (zoals scholen) met meerdere vestigingen. Voetbal- en andere sportverenigingen zijn met de sponsorborden trouwe klanten.

Wat doen wij

Autobelettering, bewegwijzering, bouw/projectborden, display, gevel/lichtreclame, reclamborden, en vlaggen. We bieden een vrij breed pakket, maar in de productie kan veel gecombineerd worden. De afwisseling maakt ’t werk leuk voor onze medewerkers. De ene dag brengen ze met een hoogwerker gevelreclame aan op 18 meter hoog, de volgende dag restylen ze op locatie een wagenpark. Altijd trotse klanten want iedereen ziet z’n eigen (bedrijfs-)naam graag op z’n auto of pand.

JMC Signmakers is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor JMC Signmakers, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kerkwerve, Nieuwerkerk, Ouwerkerk, Zierikzee, Sirjansland, Dreischor, Noordgouwe, Zonnemaire, Herkingen, Battenoord, Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge, Den Bommel, Achthuizen, Kranendijk, Langstraat, Anna Jacobapolder, Sint-Annaland, Stavenisse, De Heen, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Melissant, Dirksland, Middelharnis, Herkingen, Tiengemeten