Sliderimage1
Sliderimage2

Edisonweg 1

5466 AR Veghel

Welkom bij Ketelaars Reklame in Veghel

Ketelaars Reklame in Veghel verzorgt visuele communicatie op groot en klein formaat. Indien u dit wenst verzorgen wij ook  montagesystemen en de installatie. Beelden worden in hoge kwaliteit geprint op het vooraf besproken materiaal. Of het nu gaat om backdrops of theaterdoeken, hoe groot het formaat uiteindelijk ook is, de afwerking in detail maakt het verschil.

Ketelaars Reklame kan voor u iedere gewenste belettering aanbrengen. Dit omdat wij zelf de productie van de belettering in huis hebben of het nu gaat om standaardteksten of full colour afbeeldingen

Wij zorgen ervoor dat uw voertuig het verlengstuk wordt van uw bedrijf. Voertuigreclame is één van de meest efficiënte vormen van reclame waardoor u ongemerkt in aanraking zult komen met potentiele klanten.

Organiseert u festivals, seminars, strandfeesten en bedrijfsevenementen, dan is het belangrijk dat er direct een pakkende sfeer wordt gecreëerd. Met de juiste materialen en de juiste visuals op de juiste plek zorgen wij ervoor dat u direct voor een onvergetelijke indruk op uw bezoekers achterlaat..

De medewerkers van Ketelaars Reklame nemen graag de tijd om voor u een goed grafisch product te maken, met een frisse uitstraling en een bijzonder oog voor detail. U mag van ons deskundig advies, maar bovenal een professioneel en betaalbaar eindresultaat verwachten. Onze vakspecialisten denken graag met u mee om voor iedere vraag de beste oplossing en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Neem gerust een kijkje op onze site, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Ketelaars Reklame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Ketelaars Reklame B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geffen, Nuland, Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Berlicum, Loosbroek, Vorstenbosch, Heeswijk Dinther, Gemonde, Schijndel, Erp, De Laren, Uden, Zeeland, Oventje, Volkel, Erp, Zijtaart, Veghel, Schijndel, De Laren, Boxtel, Munsel, Oirschot, Batadorp, Breugel, Son, Mariahout, Lieshout, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Stiphout, Helmond, Gemert, Handel