Sliderimage1
Sliderimage2

Brink 6

7731 TG Ommen

Welkom bij Koggel Reclame

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, Koggel Reclame is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen? Dan kan Koggel Reclame in Ommen elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp en de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

Specialisme

Ook op het gebied van verlichten en aanlichten zijn wij een expert. Werden er jaren geleden veel buitenreclames van neon voorzien en grote lichtbakken van tl-balken, tegenwoordig passen wij ook veel led techniek toe als lichtbron. Met leds kunnen wij heel flexibel met het ontwerp zijn. Ook kunnen we er relatief eenvoudig besturingssystemen aan koppelen waardoor wij ook op kleur kunnen aansturen.

Een stap verder hierin zijn de led- en lcd schermen die tegenwoordig worden ingezet voor binnen- en buitenreclame. Daarvoor is het signbedrijf de aangewezen specialist. We hebben verstand van de techniek en van origine hebben wij de kennis om images te maken voor op het scherm.

Wil men bij ons een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen.

Samenwerking

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten.

Koggel Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Koggel Reclame, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IJhorst, Veeningen, Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Balkburg, Oud-Avereerst, Den Hulst, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Sluis 7, Schuinesloot, Lutten, Collendoorn, Hardenberg, Rheezerveen, Rheeze, Giethmen, Marle, Den Ham, Vroomshoop, Heino, Dalfsen, Rosengaarde, Lemelerveld, Hellendoorn, Hulsen, Hoge Hexel, Het Loo, Vriezenveen