Sliderimage1
Sliderimage2

Betterwird 34

9101 PB Dokkum

Alle kennis onder één dak

LauwersDesign is sinds 2004 actief in het ontwerpen en realiseren van allerlei vormen van reclame en online producten. In deze periode zijn we een partner geworden voor vele bedrijven. We zijn er trots op nog steeds veel klanten van het eerste uur te mogen blijven begroeten.
Wij denken graag met u mee en geven advies over de juiste inzet van materialen en reclamevormen, zowel voor tijdelijke acties als voor langdurige promotie. Altijd met uw product en uw doelgroep als uitgangspunt.
Binnen onze vakgebieden is niets ons te gek of onmogelijk. De markt is constant in beweging en daarin vinden wij continu uitdaging om het mooiste en beste voor onze klanten te bedenken en leveren.

Daarnaast hebben wij een eigen CMS systeem met zeer eenvoudig beheer en een modulaire opbouw. Ook voor webwinkels zeer geschikt.

LauwersDesign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor LauwersDesign, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aalsum, Wetsens, Hiaure, Bornwird, Raard, Jouswier, Tibma, Morra, Lioessiens, Anjum, Stiem, Hantumhuizen, Ternaard, Visbuurt, Oosternijkerk, Foudgum, Waaxens, Brantgum, De Rijp, Blije, Ginnum, Jislum, Wanswert, Burdaard, Lichaard, Sibrandahus, Wyns, Oentsjerk, Munein, De Falom, Akkerwoude, Damwald, Kuikhorde, Driezum