Sliderimage1
Sliderimage2

Hoorn 234

2404 HK Alphen a/d Rijn

Mooie én efficiënte restyling en renovatie oplossingen

Dat is waar wij bij MakeCover voor staan. Want hoewel een metamorfose een prachtig eindresultaat moet opleveren, is het ook belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Of het nu gaat om een restyling binnen, of buiten.

Wij zijn specialist in het renoveren en verfraaien van wanden, plafonds, objecten en gevels. Het maakt daarbij niet uit hoe klein, of hoe groot het oppervlak is.

Hier blinken wij in uit:

Onze exclusieve MakeCover productlijnen:

 • ClipCover
 • WallCoverXL
 • GlassCover clear
 • GlassCover etched

“Voor ons staat één ding vast: een beeld moet je raken!” Ronald Steenkist (eigenaar)

Restyling van kantoren is dagelijkse kost voor MakeCover. Er worden torenhoge eisen gesteld aan de eigen productie en montage. De specialist in het restylen en renoveren met folies werkt op projectbasis samen met architecten, projectinrichters en interieurbureaus. Er zijn heel veel mogelijkheden om te restylen met gebruik van zelfklevende folie. De hele sfeer van een kantoorpand kan veranderen door een slim gebruik van folie op ramen, systeemwanden én op meubilair. Elk interieur kan met folie een fantastische metamorfose ondergaan. Duurzaam en voordelig. Maar, folies zijn ook uitermate praktisch en functioneel.

Een paar voorbeelden:

Meubilair in eigen huisstijl

Een zorginstelling gaat verhuizen. Er komt een hele nieuwe huisstijl. Maar: de ‘oude’ balie moet mee. MakeCover transformeert dit meubilair met gebruik van renovatiefolie naar de nieuwe stijl.

Opknapbeurt of metamorfose

Een gedateerd kantorenpand is met – glazen – systeemwanden verdeeld in ruimten. De nieuwe ‘bewoner’ wil echter meer privacy en een eigen huisstijl. MakeCover voorziet alle wanden van een strakke folie in een passende kleur en de glazen wanden krijgen privacy met raamfolie met logo. Het complete interieur wordt in de huisstijl opgeleverd. Sfeer verhogend zijn fraaie wandvisuals in elk formaat met een afbeelding die past bij het bedrijf. MakeCover is specialist in grootformaat printwerk.

“Er worden weinig kantoren nieuw gebouwd, maar er wordt wel veel gerenoveerd.” Ronald Steenkist (eigenaar)

De eerste indruk van een bedrijf of instelling is goud waard. Deze wordt al opgedaan nog voordat een bezoeker het gebouw binnenstapt. Fraai gerenoveerde gevels en een trendy entree maken indruk.

Specialist in gevelrenovatie van gebouwen

Dat is MakeCover. Speciaal verouderde kantoren – zeker als ze een tijdje leeg hebben gestaan – profiteren van gevelrenovatie met folie. De uitstraling van het gebouw is meteen fris, representatief en niet te onderscheiden van nieuwbouw. En: er kan garantie tot tien jaar afgegeven worden!

Visuele impact van gevelrenovatie

MakeCover gebruikt gedegen kennis en praktisch inzicht in materialen en toepassingen om de beste oplossing voor de gevelbeplating van elk gebouw te vinden. Kozijnen en raampartijen horen hier natuurlijk gewoon bij.

Het maken van een visuele impact is het belangrijkste criterium. Dit geldt ook voor tijdelijke aanpassingen aan een gevel, bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden.

 • Montage
  Samen met architect en/of opdrachtgever bekijkt MakeCover de mogelijkheden om met gebruik van folie een goed product af te leveren. Prettig om te weten: de montage geeft verrassend weinig overlast. Er wordt snel en precies gewerkt. En volgt er nogmaals een metamorfose, dan is de folie gemakkelijk te verwijderen zonder (lijm)resten achter te laten.
 • Vastgoed
  Het renoveren van gebouwen met gebruik van folie is heel interessant voor ondernemers die een gebouw bezitten of huren. Vastgoed stijgt in waarde als het goed is gerenoveerd. Behalve de waarde als beleggingsobject stijgt ook de verhuurbaarheid.
 • Gevelrenovatie
  MakeCover zorgt dat elke aluminium en kunststof gevel er weer als nieuw uit ziet! De gevel straalt na de renovatie met gevelrenovatiefolie. Kunststof en aluminium kozijnen en gevelpanelen zijn onderhoudsarm maar verliezen na verloop van tijd – onder invloed van het weer en luchtverontreiniging – hun glans. De hierdoor ontstane grauwheid verdwijnt door een strakke gevelrenovatie. Zo heeft het hele gebouw een gloednieuwe uitstraling én eventueel in de bedrijfskleuren. MakeCover maakt gebruik van het topproduct van 3M: Window Frame film 8181! Renovatie met folie uit deze serie kan in heel veel kleuren.

Makecover is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor MakeCover B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Koudekerk aan den Rijn, ter Aar, Woubrugge, Nieuwkoop, Aarlanderveen, Zoeterwoude, Leiden, Voorschoten, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, Moerkapelle, Rokkeveen, Maaldrift, Wassenaar, Zevenhoven, Goude, Moordrecht, Haasdrecht, Stolwijk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Bleisweik.

Ons specialisme:


Nieuws uit de signsector

Signproject van de maand december:  Kamerdeuren van Westcord Hotel Schylge

Het project van deze maand is van Erkend Signbedrijf Sign Company. In het kader van een natuurproject heeft het signbedrijf alle kamerdeuren van WestCord Hotel Schylge voorzien van groot formaat prints op zelfklevende folie met afbeeldingen van de flora en fauna uit het waddengebied. Om het plan vorm te geven is het management van het hotel een samenwerking aangegaan met diverse natuurorganisaties die zich inzetten voor de bescherming van het Waddengebied. Door de natuur te verbinden met dit project maken gasten kennis met de verschillende dier- en plantensoorten. Het WestCord Hotel Schylge op het eiland Terschelling ligt pal aan de haven en heeft een uniek uitzicht op de enige natuurlijke baai van Nederland, midden in het Wadden Werelderfgoedgebied. Door deze unieke locatie is het idee vo...

Lees meer > 22 december 2016 | 15:55

De wet DBA in het echt – nieuwe regelgeving voor zzp’ers

Over de nieuwe regelgeving voor zzp’ers is veel te doen. Wil de overheid van de zzp’er af, of heeft zij nieuwe regelgeving gemaakt die niet goed werkt en voor meer problemen zorgt dan oplost (zoals ook al met de WWZ ook wel de Flex Wet)? Arbeidsrechtelijk is met het afschaffen van de VAR niets veranderd. De consequenties van de nieuwe regeling liggen op het gebied van sociale lasten: daar heeft Financiën de zaak voor zichzelf willen vereenvoudigen (afschaffen VAR-verklaring) en meteen voor marktpartijen de regels willen aanscherpen (standaardverklaringen die partijen meer aan banden leggen dan de wet voorschrijft). Oude wijn in nieuwe zakken? Ten tijde van de VAR had eigenlijk iedere zzp’er zo’n verklaring van de Belastingdienst, die werd automatisch afgegeven als de zzp’er had ...

Lees meer > 16 november 2016 | 12:33

Led heeft de toekomst

Gloeilamp is verleden tijd Het antwoord op de vraag of ‘de ouderwetse lichtbronnen’ als de gloeilamp en de tl-balk voor industriële toepassingen nog een lang leven beschoren zijn, is volgens insiders “nee”. De overheid heeft intussen de gloeilamp voor een groot deel uitgebannen, terwijl de particulier nog niet gelukkig wordt van de alternatieve ledlamp of spaarlamp. Het licht is minder echt, wat natuurkundig gezien eenvoudig te verklaren is. Voor industriële toepassingen is dat geheel anders: de gloeilamp zal verdwijnen en het gebruik van de tl-balk is op zijn retour. Maar welke verlichtingstechniek komt ervoor in de plaats? Dè vervanger van de gloeilamp en de tl-balk is op dit moment de led. Iedereen kent het gewone ledje. Men komt ze tegenwoordig in allerlei apparatuur in vers...

Lees meer > 10 oktober 2016 | 7:09

Nieuwste trends in carwrapping

Kleuren trends De belangstelling voor auto wrappen groeit gestaag, waardoor er ook steeds meer auto’s worden gewrapt en er steeds meer mogelijk wordt. En met de toenemende bekendheid, blijkt ook degene die zijn auto laat wrappen, steeds serieuzer naar het product te kijken en ook kritischer naar het eindresultaat. Intussen is de kleur mat zwart voor een personenauto een beetje op z’n retour en zien we veel mat grijze wraps, in gradaties van lichtgrijs tot donkergrijs. Het laatste heeft dan veel weg van de kleur titanium. Voor roestprints en legerprints komt in Nederland de belangstelling ook op, terwijl dat type carwraps in Amerika al een tijd hot zijn. Recent is er door folie fabrikant Avery Dennisson een nieuwe supreme wrapping film geïntroduceerd, speciaal voor personenauto’s. D...

Lees meer > 16 september 2016 | 14:00

Neon Glasblazen

De neonverlichting die in Nederland wordt toegepast voor Neon reclame is van een hoogwaardige kwaliteit. Dit heeft voor een deel te maken met de wijze waarop aan de binnenzijde van het glas een laagje suspensie wordt aangebracht. Dit laagje bepaalt in grote mate de kleur van de neonverlichting. Nederland is daar uniek in. De producenten van neonglas ‘blazen’ eerst de glazen pijp in model en pas daarna wordt er een speciale coating (suspensie) aan de binnenzijde aangebracht. Vervolgens worden de elektroden eraan gesmolten en het geheel vacuüm gezogen. Als laatste wordt er een bepaald type gas in de buis toegevoegd. Buiten Nederland is het neon doorgaans van mindere kwaliteit. Dit komt doordat men ander glas gebruikt en de suspensielaag vooraf aanbrengt. Bij het in model maken van dit g...

Lees meer > 13 juni 2016 | 15:13
Veilig werken in de signsector

Veilig werken in de signsector

Allereerst is er de manier van werken. De monteur moet er van doordrongen zijn dat veilig werken een discipline is. Ook moet de monteur over de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen beschikken. Het is bijzonder praktisch als de monteur in het bezit is van een VCA-diploma. Hij heeft dan geleerd heel bewust veilig te werken onder verschillende omstandigheden met een grote variëteit aan werken met risico’s. Deze opleiding heeft bovendien als voordeel dat zij in Nederland landelijk erkend is en doorgaans ook door opdrachtgevers in België en Duitsland. De VCA-opleiding vindt haar oorsprong in de petrochemische industrie, waar aandacht voor veilig werken al vroeg een hot item was. Andere sectoren, de bouw voorop, volgden enkele jaren later. Intussen is de VCA-opleiding in Nederland de ...

Lees meer > 28 april 2016 | 13:04