Sliderimage1
Sliderimage2

Havikstraat 9

6135 ED Sittard

MH Roadstyling

Sinds de oprichting 26 jaar geleden is ons bedrijf gegroeid en veranderd.
In de beginperiode lag het accent vooral op outdoor reclame-activiteiten zoals billboards en de belettering van gevels en auto’s. Daarmee hebben we de basis gelegd voor de gestaag groeiende activiteiten, klantenbestand en het aantal medewerkers.
Inmiddels doen we veel meer. Tegenwoordig vinden klanten ook hun weg naar ons bedrijf voor het leveren en bedrukken van drukwerk, relatiegeschenken, promotieartikelen én kleding. Grote bekendheid hebben wij opgebouwd met onze bewegwijzeringsystemen. Op dit gebied mogen wij ons marktleider in Limburg noemen. Verder zijn we sinds een aantal jaren erg actief op het gebied van interieurdecoraties. Daarnaast beschikt ons bedrijf over een eigen afdeling grafische vormgeving. Daarmee hebben we ons dienstenpakket helemaal compleet kunnen maken. Niet voor niets luidt onze slogan: MH Roadstyling; Onbegrensd in reclame.

Onze kracht

Klanten die voor MH Roadstyling kiezen doen dit vooral omdat ze geen concessies willen doen aan kwaliteit. Maar ook omdat ze weten dat wij snel kunnen handelen en door onze omvang en jarenlange ervaring een enorme kennis en expertise in huis hebben. Wij stimuleren onze medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en materialen.
MH Roadstyling levert een totaalpakket. Vanaf advies en ontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering op locatie. Al deze factoren bij elkaar zorgen ervoor dat klanten ons blijven kiezen omdat wij het in ons gestelde vertrouwen steeds weer kunnen waarmaken.
Bij MH Roadstyling werken momenteel 48 medewerkers in vaste dienst. Ieder met zijn of haar specifieke deskundigheid of vakkennis. Al deze afzonderlijke medewerkers werken als een (h)echt team samen om een voor u optimaal eindresultaat te realiseren.

MH Roadstyling is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor MH Roadstyling, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maasbracht, Sint Joost, Echt, Maaseik, Roosteren, Elen, Susteren, Limbricht, Maria-Hoop, Posterholt, Vlodrop, Heinsberg, Koningsbosch, Spaanshuisken, Selfkant, Stokkem, Grevenbicht, Schinnen, Oirsbeek, Brunssum, Hoensbroek, Nuth, Heerlen, Landgraaf, Voerendaal, Klimmen, Meerssen, Maastricht, Schin op Geul, Valkenburg, Berg en Terblijt, Simpelveld, Eys, Kerkrade