Sliderimage1
Sliderimage2

Kouwe Hoek 1A

2741 PX Waddinxveen

Maak kennis met MindMade Holland

MindMade Holland is een fris en ambitieus bedrijf voor reclamemiddelen, onder leiding van jonge honden Peter Boon en Jente Acket. Op zoek naar een partner in gevelreclame, beursmateriaal of relatiegeschenken? Wij staan voor u klaar. Met passie voor het vak, versiert MindMade in holland graag de hele wereld.

Laat zien wie u bent en laat anderen naar u kijken!! Dat is waar MindMade in Holland voor staat. Dit kan op uiteenlopende manieren. Elk product kenmerkt zich met een eigen kracht en vorm van communicatie. Wij helpen u graag verder om hierin de juiste keus te maken. Om het overzichtelijk te maken wat wij onder andere doen hebben we dit opgedeeld in vier categorieën:

  • Belettering
  • Buitenreclame
  • Binnenreclame
  • Ontwerp

Hollandse nuchterheid
Creatieve gedachtes en ideeën vorm geven plus uitvoeren. Dat is waar MindMade voor staat. MindMade in holland heeft een frisse blik en een eigenwijze manier van ontwerpen en produceren. Van bijzondere raamfolies tot professioneel drukwerk. Voor ons is elke vraag een creatieve uitdaging. En die grijpen we met beide handen – en de nodige Hollandse nuchterheid – aan.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

MindMade in Holland is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenin.

 

Kiest u voor MindMade in holland, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leiden, Zoeterwoude, Woubrugge, Ter Aar, Aarlanderveen, Zevenhoven, Stompwijk, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam, Zoetermeer, Moerkapelle, Bodegraven, Zegveld, Woerden, Driebruggen, Papekop, Zevenhuizen, Gouda, Moordrecht, Bleiswijk, Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Polsbroek, Schoonhoven, Berkenwoude, Pijnacker, Bergambacht, Rotterdam, Ridderkerk, Kinderdijk, Alblasserdam, Nieuw-lekkerland