Sliderimage1
Sliderimage2

Zuiderinslag 2

3833 BP Leusden

De optimale mobiele werkplek; dat is onze expertise

Modiforce in Leusden (provincie Utrecht) levert turn-key bedrijfswageninrichting. Inbouw van kasten, opbouw van signalering, het bestickeren of wrappen van het voertuig, alsmede het integreren van elektronische systemen nemen wij volledig voor onze rekening en voeren we uit in onze eigen hal.

Wij focussen ons op de segmenten hulpverlening & handhaving, monteur onderweg en pakketbezorging. Daarin zijn wij specialist! Met 45 werkplekken en 50 vaste monteurs kunnen wij iedere opdracht aan, in korte tijd. Indien nodig kunnen we ieder moment verder opschalen. Dit bewijzen wij al jaren voor de politie.

Zoekt u een partij die u ten volle kan ondersteunen in het inrichten van uw wagenpark, zodat uw mensen optimaal hun werk kunnen doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Modiforce is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Modiforce, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoef, Diermen, Nijkerk, Het Woud, Voorthuizen, Veenhuizerveld, Krachtighuizen, Putten, Amersfoort, Isselt, Hoogland, Harselaar, Barneveld, Esveld, Eemdijj, Eembrugge, Soest, Hooge Vuursche, Lage Vuursche, Maarstensdijk, Bilthoven, Groenekan, De Bilt, Huis ter Heide, Doorn, Valkenheide, Leersum, Amerongen, Elst, Veenendaal, Cothen, Werkhoven, Austerlitz, Ede, Driesprong