Sliderimage1
Sliderimage2

Textielstraat 43

7483 PC Haaksbergen

Moire is een turn-key signbedrijf. Wij willen u graag ontlasten en pakken het proces graag van A tot Z voor u op.

Wie zijn wij?

Een flexibel team met gedreven van designers, print en drukspecialisten en vooral niet te vergeten onze vakkundige sign-monteurs welke iedere dag met passie voor het vak aan de slag gaan met de meest uiteenlopende projecten.

Wij werken als volgt: afspraak is afspraak, communicatie duidelijk wat men van ons kan verwachten.

Print en afwerktechnieken

-Rol to rol printing tot 320 cm breed (Ecologische Latex inkten)
-Vlakbedprinting tot een formaat 250×300 cm (UV printing met extra optie wit en lak printen)
-CNC snij en frees unit voor het afwerken van folie en plaatmateriaal
-CNC laser snij en graveerunit

Moire Reclame en Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

* E X T R A   N I E U W S *

Wij zijn sinds kort in het bezit van een nieuwe HP L1500 LATEX printer op een formaat breedte van 320 cm. Naast dat we graag productie draaien op deze full color machine, werken we ook graag voor de bij SI’BON aangesloten collega signbedrijven. Samenwerking is voor ons het sleutelwoord. Versterken waar we elkaar versterken kunnen.

Kiest u voor Moire Reclame en Sign, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ambt Delden, Beltrum, Bentelo, Borculo, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Diepenheim, Eibergen, Enschede, Enter, Geesteren, Gelselaar, Glane, Goor, Groenlo, Haaksbergen, Haarlo, Hengelo, Hengevelde, Hertme, Lievelde, Markelo, Neede, Oldenzaal, Rekken, Rietmolen, Saasveld, Winterswijk Huppel, Winterswijk Meddo, Zenderen, Zieuwent