Sliderimage1
Sliderimage2

Solvayweg 15

6049 CP Herten

Al sinds 1997 onderscheidt MTR Indoor Outdoor Signing zich door het realiseren van creatieve reclameoplossingen waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Ons motto is: Alle aandacht voor jou!

Jij krijgt alle aandacht van ons en door onze reclameproducten krijg jij alle aandacht van jouw klanten.

MTR Signing werkt met gerenommeerde merken als Avery en 3M en is gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver en 3M Window Film Autorized Dealer. Tevens zijn wij een door Sibon Erkend Signbedrijf. U kunt rekenen op de hoogste niveaus van gegarandeerde grafische prestaties, diensten en ondersteuning.

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold doormiddel van trainingen. Tevens beschikken wij over een modern machinepark.

Of het nu voor binnen of buiten is, MTR Signing biedt de mogelijkheid om jouw bedrijfspand te laten stralen om de klant direct een goede indruk achter te laten van jouw merk.

Ook onderweg wil je opvallen of het nu gaat om een autobelettering, een carwrap of het beletteren van je gehele wagenpark. Tevens bieden we de mogelijkheid om textiel te leveren en bedrukken.

Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor het aanbrengen van 3M Sun Control raamfolie die zonnewarmte en reflectie drastisch reduceert en 3M Thinsulate die ramen tegen warmteverlies in de winter beschermd en warmte-opbouw in de zomer biedt dus klimaatbeheersing, de oplossing voor enkel glas.

De kracht van ons bedrijf is dat we de machines en mensen hebben om zelf te produceren, assembleren en monteren. Denk aan contour gefreesde letters in diverse materialen, op maat gemaakte reclamezuilen en gevelreclames zowel verlicht als onverlicht, grootformaat prints, vlaggen, spandoeken en behang. Zo kunnen wij snel handelen en hebben wij kwaliteit en levertijd zelf in handen.

Kortom, MTR Signing biedt een compleet pakket aan mogelijkheden zowel voor indoor als outdoor, met alle aandacht voor jou!

Wil je meer informatie? Bel of mail ons gerust, of kom eens langs: Solvayweg 15 te Herten.

MTR Indoor Outdoor Signing is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Kiest u voor MTR Indoor Outdoor Signing, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Someren-Eind, Someren-Heide, Heusden, Neerkant, Schelm, Meijel, Grashoek, Beringe, Panningen, Helden, Egchel, Heibloem, Ospel, Nederweert, Leveroy, Biest, Weert, Roggel, Neer, Haelen, Beesel, Nunhem, Molenbeersel, Ophoven, Echt, Herkenbosch, Posterholt, Roermond, Roosteren, Susteren, Elen, Echt, Maria-Hoop, Tongerlo, Opitter, Bocholt, Bree, Budel, Baexem, Maasbracht, Maaseik, Vlodrop


Nieuws:

Sign & Print Expo Gorinchem

De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign wordt door beursorganisator Easyfairs, de nieuwe eigenaar, compleet gerenoveerd en zal volgend jaar op 26, 27 en 28 maart in Gorinchem haar deuren openen onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. De beursorganisator meldt dat Sign & Print voortvloeit uit een creatieve invulling voor visuele communicatie waarin het grafische aspect een grote rol speelt. Behalve productpresentaties wil de beursorganisator ook de ontwikkelingen binnen visuele communicatie op de beursvloer laten zien. Men zal dat onder andere met een kennisprogramma in kaart brengen. SI’BON support de enige signbeurs in Nederland alweer jaren en heeft inmiddels contact met de beursorganisator over de nieuwe formule. Heeft u nog interessante ideeën of suggesties voor de vakbeur...

Lees meer > 13 maart 2018 | 11:27

Innovation Print Award

Volgende maand wordt de Pure Digital Show in Amsterdam RAI georganiseerd, een nieuw en uniek digitaal printevent voor de creatieve gemeenschap. Het verbindt de innovatieve kracht van digitaal printen met de creatieve sector en wil een springplank zijn voor printbedrijven om interessante markten aan te boren. Dat wil zij bereiken door zowel bezoekers als exposanten een unieke en allesomvattende ervaring mee te geven waarin creatieve visie, technische expertise en praktische realisatie hand in hand gaan. De beurs wordt gecombineerd met de bouwbeurs Building Holland die zich richt op de doelgroepen architecten, binnenhuis– en productieontwerpers, alsook art-directors. Voor meer informatie zie de flyer, die tevens toegang geeft tot de beurs. Men kan ook kosteloos Early VIP-kaarten bestellen ...

Lees meer > 13 maart 2018 | 10:17

Digital Signage bij Ultro

De verwachtingen over digital signage zijn al jarenlang hoog. De vraag is of het toch nog nieuwe business wordt voor het signbedrijf of dat andere bedrijfstakken, zoals de audiovisuele industrie en reclamebureaus, ermee vandoor gaan. Daarom organiseert SI’BON samen met aangesloten leverancier Ultro International op 12 april aanstaande een middag over Digital signage. Ultro is vorig jaar een samenwerking aangegaan met Allsee Technologies, een bedrijf in Engeland dat al 10 jaar digital signage in de markt zet via signbedrijven. In een inspirerende sessie wordt het signbedrijf meegenomen in deze nieuwe aanpak van de business en wordt door Ultro aangetoond hoe laagdrempelig de verkoop van digital signage kan zijn. In de flyer leest men er alles over.

Lees meer > 13 maart 2018 | 10:11

VCA-cursus

Het behalen van een VCA-certificaat staat sinds anderhalf jaar weer in een grote belangstelling. Reden waarom SI’BON in het nieuwe jaar start met een eendaagse VCA-training, op 27 maart. Aan het eind van de dag neemt men deel aan een ‘landelijk examen’ om een VCA-certificaat dat 10 jaar geldig blijft te behalen. Aan deze training gaat een stukje zelfstudie vooraf, waarna men al naar gelang de lesstof het certificaat VCA of VCA-VOL kan behalen. Inschrijven kan met het inschrijfformulier.

Lees meer > 19 februari 2018 | 9:31

Ambassadeur Sign+ Award

Sign+ Magazine organiseert dit jaar weer de competitie rond de Sign+ Award, waarin vakmensen uit de signbranche hun mooiste projecten kunnen laten zien. De inschrijving voor de Sign+ Award 2018 is intussen geopend. De Sign+ Award is een mooie gelegenheid om de signbranche bekendheid te geven en te laten zien waartoe het signbedrijf in staat is. SI’BON ondersteunt dit initiatief en is officieel ambassadeur. Deelname is gratis! Geef uw visitekaartje af aan (potentiële) klanten en stuur een mooie inzending in. Kijk voor meer informatie op award.sign.nl.

Lees meer > 19 februari 2018 | 9:25

Gebruik het netwerk

De bedrijven aangesloten bij SI’BON zouden samenwerking met een collega signbedrijf veel meer moeten omarmen dan nu wordt gedaan. Gebruikelijk is om een collega signbedrijf aan de andere kant van het land te benaderen voor een verzoek om montage uit te voeren. Met succes blijkt elke keer. Men kan echter ook van een collega signbedrijf een monteur inhuren, in plaats van een zzp’er. Zo’n inhuur verlicht twee signbedrijven: zowel het verhurende als het inhurende signbedrijf. Zo heeft SI’BON recent de vraag uitgezet voor 2 monteurs met een VCA diploma en kon M-Line Reclame een week later, twee dagen onrendabele uren een bestemming geven door bij Tata Steel (de Hoogovens) het werk te realiseren. Daarbij was het opvallend dat meerdere collega signbedrijven zich aanmeldden om voor een paa...

Lees meer > 19 februari 2018 | 9:23