Sliderimage1
Sliderimage2

Ruimzichtlaan 1-3

7001 CG Doetinchem

Mull2media in Doetinchem  is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie, van gevelreclame tot autobelettering: waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons weergegeven.

Sterk design

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn: een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie. En we kunnen meer. We hebben een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen.

Veilig werken

Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren. Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Maatschappelijk verantwoord

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Mull2media aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Wederzijds vertrouwen

Voor een goede samenwerking tussen een opdrachtgever en het signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Contact opnemen

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mull2media is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Mull2media, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aerdt, Angerlo, Azewijn, Baak, Babberich, Beek, Braamt, Breedenbroek, Bronkhorst, Brummen, De Heurne, De Steeg, Didam, Dieren, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Drempt, Duiven, Ellecom, Etten, Gaanderen, Gendringen, Giesbeek, Groessen, Halle, Harreveld, Heelweg, Hengelo (Gld), Herwen, Hoog-Keppel, Hummelo, Keijenborg, Kilder, Laag-Keppel, Laag-Soeren, Lathum, Lengel, Leuvenheim, Lichtenvoorde, Lobith, Loerbeek, Loo (Gld), Mariënvelde, Megchelen, Netterden, Olburgen, Pannerden, Rha, Rheden, Ruurlo, 's-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Spankeren, Spijk, Steenderen, Stokkum, Terborg, Toldijk, Tolkamer, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Vethuizen, Vierakker, Voorst, Vorden, Warnsveld, Wehl, Westendorp, Wichmond, Wijnbergen, Zeddam, Zelhem, Zevenaar, Zieuwent, Zutphen

Gerealiseerde projecten: