Sliderimage1
Sliderimage2

Coenecoop 326

2741 PM Waddinxveen

DE BESTE MARKETING COMMUNICATIE BEGINT MET EEN SLIM ADVIES
MultiCopy Waddinxveen is oorspronkelijk begonnen in 1984 als handels drukkerij. In de loop der jaren hebben wij ons omgevormd tot allround grafisch partner. Als ondernemer weet u wat u wilt bereiken. Méér klanten, méér business uit uw relaties of een sterkere klantentrouw. U wilt opvallen tussen uw concurrenten en daarom investeert u in effectieve marketing communicatie.

ADVISEUR EN GRAFISCH VORMGEVER
Multicopy Waddinxveen helpt u om uw doelen te bereiken. We hebben communicatieadviseurs en ontwerpers die alle moderne communicatiemiddelen gebruiken. We denken mee als collega-ondernemers en gaan voor merkbaar resultaat.

Of het nu gaat om druk- of printwerk, autoreclame of gevelbelettering voor alle reclame-uitingen en communicatie middelen kunt u terecht bij Multicopy Waddinxveen wij staan altijd voor u klaar. Snel, betaalbaar en betrokken.

Hebben wij uw interesse gewekt, neem gerust eens contact op voor een passend advies.

MultiCopy Waddinxveen is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Multicopy The Communication Company, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Buitenkaag, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Driebruggen, Gelderswoude, Gouda, Gouderak, Groot-Ammers, Haastrecht, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hoogmade, Kaag, Kamerik, Kinderdijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lekkerkerk, Linschoten, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwe Wetering, Nieuwerbrug aan den Rijn, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuw-Lekkerland, Nieuwveen, Noorden, Nootdorp, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Ouderkerk aan den IJssel, Oudewater, Papekop, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Rotterdam, Schoonhoven, 's-Gravenhage, Snelrewaard, Stolwijk, Streefkerk, Ter Aar, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woerden, Woerdense Verlaat, Woubrugge, Zegveld, Zevenhoven, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam

Nieuws uit de signsector

Q8 tankpas met korting voor aangesloten bedrijven

In september van dit jaar hebben wij een enquête uitgezet onder de aangesloten bedrijven om te zien of er belangstelling is voor een tankpas van Q8/Tango waardoor met een hoge korting kwalitatief hoogwaardige brandstof kan worden getankt bij stations in Nederland en België van Tango, Q8, OK, Sakko en Texaco. Het aantal aanmeldingen vanuit de aangesloten signbedrijven voor zo’n tankpas heeft een dermate omvang, dat oliemaatschappij Q8 alle aangesloten bedrijven bij SI’BON zo’n tankpas wil aanbieden. Deze korting geldt altijd en overal, ook langs de snelweg. Daar is dus het meeste voordeel te behalen. De tankpas is gratis en men betaalt elke twee weken (per automatische incasso) alleen de brandstof die men heeft getankt, dus achteraf. Hiermee verkrijgt men automatisch een beheer- en ...

Lees meer > 20 december 2018 | 16:37

Meeting bij Roland DG

Het grensevent voor de aangesloten bedrijven in België en Zuid Nederland werd gekenmerkt door een goede informele sfeer. Dat was duidelijk af te leiden aan het late tijdstip waarop de deelnemers het pand van Roland DG Benelux verlieten, de klok sloeg bijna twaalf uur, terwijl de meeting om 17.30 uur begon. Het was typerend voor de goede sfeer waarin Roland ons ontving, mede het gevolg van de prettige kantooromgeving en de bijzonder fraai ingerichte showroom met XL printers, plotters, 3D printers en graveermachines. Niet in de allerlaatste plaats door de geweldige catering. Een welkome aanvulling op het programma was de spreekbeurt van Willem van Veenendaal over niet alleen het product, maar ook hoe het eigen bedrijf te verkopen. Hoe krijgen wij de beschikking over een mooie bedrijfspresen...

Lees meer > 20 december 2018 | 16:33

Studiereis Las Vegas

In 2019 staat de studiereis naar Las Vegas weer op het programma. Een trip naar dé lichtreclamestad, een paradijs van schitterende casino’s in combinatie met een bezoek aan het grootste signbedrijf van Amerika. Voor elke signmaker een aanrader. De aankondiging met inschrijfformulier wordt in de volgende nieuwsbrief opgenomen, maar voor de belangstellenden, reserveer nu alvast in de agenda: van 21 tot en met 29 april naar Las Vegas met SI’BON.

Lees meer > 20 december 2018 | 16:22

Kartevent

Ruim 100 enthousiastelingen zouden voor de SI’BON Kart Challenge naar de kartbaan van Coronel in Huizen reizen om daar in een ongedwongen ‘sign sfeer’ een avondje met veel mensen uit de signbranche door te brengen. Het event was georganiseerd rondom een endurance race van 2,5 uur. Veertien teams waren continue op de baan en streden om de felbegeerde bokaal. De meeste teams waren samengesteld waardoor willekeurige signmakers en leveranciers plotseling elkaars teamgenoot werden. Het maakte allemaal niets uit, op de avond werd er door alle teams enthousiast gestreden of het nu voor de 2e of de 12e plaats op eindlijst was. Mooi te zien hoe een eenvoudige wedstrijd zo’n grote saamhorigheid creëert.

Lees meer > 5 december 2018 | 11:32

Ziektekostenverzekering 2019

Zorgverzekeraar Delta Lloyd is opgegaan in Nationale Nederlanden en dat blijkt interessante voordelen voor het collectief te hebben. Helaas is ook voor het collectief van SI’BON de basispremie met 8 euro omhoog gegaan, maar alle aanvullende verzekeringspakketten zijn in premie verlaagd als gevolg van een hogere collectieve korting. Onze collectieve zorgverzekering behoort tot het topsegment qua dekking en is zeer snel als het om uitbetalen gaat. Er zijn veel afspraken met zorgverzekeraars in de regio en als men zelf een nota moet indienen, dan wordt meestal binnen enkele dagen betaald. Op het afgesloten deel van de website leest men er alles over.

Lees meer > 5 december 2018 | 11:29

Cursus raamfolie/switchfolie

Aangesloten leverancier Glasfolie Suncontrol organiseert op 13 februari 2019 een cursus raamfolie met daarin speciale aandacht voor de recent geïntroduceerde switchfolie. Het laatste is een uniek product waarmee ramen met een elektrische schakelaar van volledig transparant omgezet kunnen worden naar volledig mat. Hoe gaan we daar technisch mee om en waar liggen de accenten bij verkoop. Noteer alvast de datum in de agenda, in de volgende nieuwsbrief volgt het dagprogramma met het inschrijfformulier.

Lees meer > 5 december 2018 | 11:20