Sliderimage1
Sliderimage2

Ellerweg 23a

6037 RR Kelpen-Oler

Maak kennis met Multisign2

Multisign2 is een creatief signbedrijf dat al uw reclame- en communicatie-uitingen verzorgt tot in de puntjes. Hoofdzakelijk in de regio Limburg en Noord-Brabant.

Wij zijn aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende signbedrijven. Dit keurmerk staat voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Met een breed scala aan productietechnieken en mogelijkheden om veel verschillende materialen toe te passen, kunnen wij allerlei signs en decoraties vormgeven en vervolgens ook de montage verzorgen. Ons montageteam kan op diverse locaties belettering, full color en andere vormen van sign aanbrengen. Zowel binnen als buiten, zelfs op grote hoogte.

Veilig werken staat bij ons centraal conform de ARBO richtlijnen. Zodoende beschikken onze medewerkers dan ook over een VCA-certificering en een hoogwerkersdiploma.

Een greep uit de vele mogelijkheden die Multisign2 belettering & vormgeving u kan bieden, wordt hieronder via de buttons weergegeven.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij maken dan ook graag kennis met onze klanten om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een gewenst ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vraag dan wel offerte. Ons team staat u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons aan de
Ellerweg 23a te Kelpen-Oler.

Multisign2 is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Multisign2 B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Baexem, Beegden, Beesel, Beringe, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Buggenum, Echt, Egchel, Ell, Grashoek, Grathem, Haelen, Haler, Heel, Heibloem, Helden, Helenaveen, Herkenbosch, Herten, Heusden, Heythuysen, Holtum, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kessel, Koningsbosch, Koningslust, Leveroy, Linne, Maarheeze, Maasbracht, Maria Hoop, Meijel, Melick, Montfort, Nederweert, Nederweert-Eind, Neer, Neeritter, Neerkant, Nunhem, Ohé en Laak, Ospel, Panningen, Posterholt, Reuver, Roermond, Roggel, Roosteren, Sint Joost, Sint Odiliënberg, Someren, Stevensweert, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Vlodrop, Weert, Wessem