Sliderimage1
Sliderimage2

Jupiter 3-A

2685 LV Poeldijk

Maak kennis met Omber Visuals

Omber Visuals in Poeldijk is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie: waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons weergegeven.

Een illustratie of levensgrote muurschildering? Uw pand of auto laten beletteren? Of juist behoefte aan decorwerk? Omber Visuals geeft op creatieve wijze invulling aan uw wensen. Een klein en betrokken team maakt al 23 jaar lang opdrachtgevers blij met mooie én originele oplossingen. Praktisch uitvoerbaar, netjes volgens afspraak en op tijd geleverd. U kunt het gehele traject aan ons overlaten: van eerste schetsontwerp tot de laatste afwerking. Kom gerust eens langs om in een gemoedelijke sfeer uw ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn:

een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. We hebben een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Omber Visuals aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u!

Omber Visuals is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Omber Visuals, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wassenaar, De Kieviet, Scheveningen, Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Zoetermeer, Rokkeveen, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Monster, Honselersdijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Hoek van Holland, Brielle, Tinte, Oostvorne, Strype, Rozenburg, Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Rockanje, Schipluiden, De Lier, ’s-Gravenzande, Hoek van Holland