Sliderimage1
Sliderimage2

Hogeweyselaan 73

1382 JK Weesp

Omnimark, specialist in Fleetmarking

Omnimark is een specialist in de huisstijlaankleding en belettering van bedrijfswagens, vliegtuigen en treinen. Met 60 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fleetmarking en bedienen vele corporate-bedrijven, overheden en MKB-bedrijven met omvangrijke wagenparken. Omnimark biedt totaaloplossingen en heeft daarvoor alles in eigen beheer: DTP, productie, montage, schadeherstel, logistieke organisatie en het projectmanagement voor (inter)nationale rebranding- en restyletrajecten. Naast fleetmarking houdt Omnimark zich tevens bezig met realisatie van huisstijl en reclame op gebouwen en producten.

AutoUniform© en AutoMaatpak©Voor het optimaal aankleden en onderhouden van uw huisstijl en belettering op uw wagenpark werken wij met het programma AutoUniform©. Dit programma omvat de volledige verzorging van uw huisstijl gedurende haar levenscyclus op uw wagenpark. Naast het produceren en monteren van de huisstijl springen we in op de behoefte om kernprocessen bij de klant zo min mogelijk te verstoren. Oplossingen als vervangend vervoer, transport van en naar locaties, voorraad voor schades en onze online bestelportal Omnilink maken dit mogelijk. Maar ook de communicatie en integratie van processen met schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen zorgen voor een uniform beheer van uw huisstijl op het wagenpark.

Indien uw mobiele eenheden een meer promotionele inzet mogelijk maken werken wij met ons programma AutoMaatpak©. Uw voertuig kan een mediafunctie vervullen in het Out-Of-Home speelveld. Wij adviseren marketing- en reclame specialisten bij het invullen en realiseren van deze wens. Daarbij worden vaak innovatieve en technische hoogstandjes gevraagd met als doel een impactvolle uitstraling.

Montage en logistiek

Onze montagedienst is op locaties door heel Nederland en België actief. Centraal in Weesp hebben wij een Fleet Decoration Center ingericht waar wij dagelijks huisstijl- en reclame montage werkzaamheden uitvoeren. In samenwerking met de merken importeurs, lease maatschappij en klant verzorgen wij de logistieke routing van aanlevering van nieuwe wagens naar de dealer of klant voorzien van het juiste jasje. AutoUniform© in optima forma.

”Omnimark. Always the right fit” Specialist in belettering en aankleding van voertuigen, gebouwen en producten. Al 60 jaar innovatief.

Zie voor Fleetmarking

Zie voor Estatemarking / Interieur & Gebouwen

 Zie voor Productmarking

Zie voor ons online bestelportal voor schade herstel leveringen Omnilink-presentatie

Omnimark is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin

Kiest u voor Omnimark B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Abcoude, Almere, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Duivendrecht, Ankeveen, Baambrugge, Badhoevedorp, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Broek in Waterland, Bussum, de Hoef, De Kwakel, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Eemnes, Hilversum, Hollandsche Rading, Huizen, Ilpendam, Katwoude, Kockengen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Landsmeer, Laren, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Maarssen, Maartensdijk, Marken, Mijdrecht, Monnickendam, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Oostzaan, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Purmer, Purmerend, Schiphol, Schiphol-Rijk, s-Graveland, Tienhoven, Uitdam, Uithoorn, Vinkeveen, Vreeland, Vrouwenakker, Watergang, Waverveen, Weesp, Westbroek, Wilnis, Woerdense Verlaat, Zaandam, Zuiderwoude

Gerealiseerde projecten: