Sliderimage1
Sliderimage2

Platinaweg 18

6662 PP Elst

Al ruim 25 jaar hét adres voor belettering, signing, binnen- en buitenreclame.

Sinds de oprichting eenentwintig jaar geleden is OmniSign gegroeid en veranderd. Lag in het beginperiode het accent op belettering van auto’s, borden en gevels. Inmiddels doen we veel meer. Op basis van een jarenlange ervaring, resultaat gerichte creativiteit en vakmanschap ontwikkelen wij verrassende binnen- en buitenreclame.

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn: een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. We hebben een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Omnisign aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook  beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Contact

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Omnisign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Omnisign B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arnhem, Oosterbeek, Wolfheze, Wageningen, Leeuwen, Bennekom, Duiven, Groessen, Angeren, Ede, Terlet, Zetten, Dodewaard, Nijmegen, Wijchen, Nederasselt, Kranenburg, Groesbeek, Malden, Ooij, Doornenburg, Heumen, Ewijk, Winssen, Zevenaar, Babberich, Velp, Rheden, Giesbeek, Mossel, Deelen, De Ginkel, Groenendaal