Sliderimage1
Sliderimage2

De Hoef 8

5311 GH Gameren

Petrol Sign MSI is de specialist op het gebied van (licht)reclame voor oliemaatschappijen, pomphouders, auto- en retailbedrijven.

Petrol Sign MSI maakt, monteert en onderhoudt een belangrijk deel van het aangezicht van uw pand of winkel. We leveren zowel standaardproducten als maatwerk. Volledig aangepast aan uw wensen en aan uw huisstijl. Kwaliteit, ervaring, service; dat zijn onze kernkwaliteiten. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de branche. Wij werken conform de ISO 9002 en is VCA gecertificeerd. De producten van Petrol Sign MSI zijn hoogwaardig van kwaliteit, duurzaam en energiezuinig.

Een belangrijke factor voor het succes van uw onderneming is de perfecte uitstraling van uw tankstation. Blikvangers, luifelidentificatie die al van ver te zien zijn. Maar ook led-schermen tot folderhouders, pomptoppers en posterramen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor een klantvriendelijke, verkoopbevorderende inrichting.

Helder, uitnodigend en vooral overzichtelijk – zo stelt een klant zich het perfecte tankstation voor. Petrol Sign MSI levert alles wat u nodig hebt voor het inrichten van een tankstation. Naast standaard contractmateriaal produceren en installeren wij voor u ook individueel geproduceerde elementen exact op maat, in alle kleuren en afmetingen, en met gebruik van alle gangbare technieken en materialen. Samen met u bepalen wij welke oplossing voor u het beste geschikt, betaalbaar en duurzaam is.

Als partner van grote oliemaatschappijen hebben wij een goede naam verworven die wij ook in de toekomst waar willen maken.

Door doelgericht gebruik te maken van onderzoek en ontwikkeling zijn wij toonaangevend bij het plannen en omzetten van innovatieve en duurzame oplossingen. Onze producten voldoen aan de strengste criteria en de hoogste eisen met betrekking tot veiligheid, innovatie en prijs-prestatieverhouding.

Wij werken met de nieuwste technieken en materialen die ten dele speciaal voor Petrol Sign MSI zijn ontwikkeld. Zo maken wij gebruik van speciale folies en glanslagen die niet alleen een onmiskenbare uitstraling garanderen, maar ook weerbestendig zijn en een lange levensduur hebben.

Petrol Sign MSI is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Petrol Sign MSI, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Culemborg, Beusichem, Schoonrewoerd, Zijderveld, Leerdam, Asperen, Herwijnen, Hellouw, Waardenburg, Haaften, Zaltbommel, Ophemert, Buren, Wadenoijen, Zoelen, Tiel, Buren, Veen, Andel, Heusden, ’s-Hertogenbosch, Hedel, Rosmalen, Elshout, Drunen, Nieuwkuijk, Waalwijk, Vught, Helvoirt, Dussen, Waalwijk, Sprang-Capelle, Oosteind, Hoogblokland, Meerkerk, Beesd, Deil. Meteren