Sliderimage1
Sliderimage2

Industrieweg 46

3641 RM Mijdrecht

De juiste reclame is goud waard!

Wij zijn een full-service bureau voor reclame en belettering en zijn ervan overtuigd dat de juiste reclame goud waard is! Daarom denken we met je mee en zullen wij altijd adviseren over toepassing, materiaal en productiewijze. Hulp nodig bij het ontwerp van je uiting? Ook dat kunnen we! Platimex Reclame & Belettering heeft een ervaren dtpstudio in huis waardoor we altijd in staat zijn om snel te schakelen.

Waarvoor je bij ons terecht kunt:
• P.O.S.-materialen (incl. vergaring en verzending in grote aantallen)
• Signing
• Voertuig belettering
• Carwrapping
• Gevelreclame of -renovatie
• Glasfolie en -stickers
• Promotionele artikelen (vlaggen, zitzakken, strandballen etc.)
• Beurs materialen, waaronder 3D blokletters

Wij houden van een uitdaging

Is jouw uitdaging verre van standaard? Dat geeft niks. Wij houden van een uitdaging en vinden het leuk om praktisch mee te denken. Dus lijkt een idee te groot, te gek, te ingewikkeld of wil je er een gouden randje om? Bel ons gerust, want er is meer mogelijk dan je denkt!

Zoals je ziet zijn we veelzijdig en bieden we heel veel mogelijkheden op het gebied van signing, binnen- en buitenreclame en belettering.

Graag gaan we in gesprek over de mogelijkheden voor een samenwerking. Omdat in ons vak een beeld meer zegt dan woorden, zouden we graag een afspraak maken voor een kennismaking waarin wij meer van onze uitingen kunnen laten zien.

Platimex Reclame & Belettering is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Platimex Reclame & Belettering, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Aarlanderveen, Abbenes, Abcoude, Alphen aan den Rijn, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Duivendrecht, Ankeveen, Baambrugge, Badhoevedorp, Bodegraven, Boesingheliede, Boskoop, Breukelen, Breukeleveen, Buitenkaag, Burgerveen, de Hoef, De Kwakel, De Meern, Diemen, Driebruggen, Duivendrecht, Haarzuilens, Harmelen, Hazerswoude-Dorp, Hilversum, Hoofddorp, Hoogmade, Kaag, Kamerik, Kockengen, Kortenhoef, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lijnden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Maarssen, Montfoort, Nederhorst den Berg, Nieuwe Wetering, Nieuwer Ter Aa, Nieuwerbrug aan den Rijn, Nieuwersluis, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep, Nigtevecht, Noorden, Oud Ade, Oud Zuilen, Oude Meer, Oude Wetering, Ouderkerk aan de Amstel, Papekop, Reeuwijk, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Rijsenhout, Roelofarendsveen, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, s-Graveland, Snelrewaard, Ter Aar, Tienhoven, Uithoorn, Utrecht, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Vrouwenakker, Waarder, Waverveen, Weesp, Westbroek, Weteringbrug, Wilnis, Woerden, Woerdense Verlaat, Woubrugge, Zegveld, Zevenhoven, Zwammerdam