Sliderimage1
Sliderimage2

Hunneperweg 3

7418 EH Deventer

Welkom bij Promotor Deventer

Promotor is gevestigd in Deventer en al vele jaren een begrip in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen, als het gaat om binnenreclame en buitenreclame. Promotor is sterk in het beletteren van auto’s, maar ook in het plaatsen van een gevelreclame en het maken van reclameborden. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van een goede bewegwijzering. Voor stickers, full colour signs, spandoeken, vlaggen en pictogrammen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht met een poster of foto die u wilt laten opplakken en/of lamineren.

In 1962 is Promotor in de Deventer binnenstad begonnen met het vervaardigen en verkopen van etalage- en decoratiemateriaal. Ook werden er bij Promotor kantoor- en grafisch tekenmaterialen verkocht.

In 1983 hebben we de eerste computergestuurde snijplotter aangeschaft. Hiermee konden letters gesneden worden tot een hoogte van 4 cm. Dit was het begin van een enorme ontwikkeling op het gebied van diverse reclame-uitingen voor binnen en buiten. Op dit moment beschikt Promotor over diverse computergestuurde snijplotters en full colour printers.

Wij zijn een vakkundige leverancier voor al uw bedrijfsreclame.

Promotor staat voor kwaliteit en indien gewenst met een zeer korte levertijd

Wij beschikken over een grote showroom met diverse presentaties en een ruime hal waar (vracht)auto’s beletterd kunnen worden.

Het team van Promotor draagt zorg voor haar producten van basisontwerp tot realisatie en onderhoud. Met onze vakkennis, ervaring en professionele apparatuur komen wij tot een mooi eindresultaat om uw bedrijf te promoten.

Onze klantenkring bestaat uit een groot scala aan bedrijven; van een startende ondernemer tot grote bedrijven als Nefit, Postillion hotels, Solis, Volker Rail, Piet Zoomers.

Contact

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Promotor Deventer is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

 

Kiest u voor Promotor Deventer B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heerde, Horsthoek, Herxen, Elshof, Blekkerhoek, Raalte, Broekland, Wesepe, Schoonheten, Heeten, Nieuwe Heeten, Espelo, Okkenbroek, Diepenveen, Nijbroek, Epse, Gorssel, Harfsen, oolde, Laren, Bathmen, Colmschate, Exel, Holten, Apeldoorn, Teuge, Wello, Wilp, Klarenbeek, Beekbergen, Zutphen, Eefde, Wenum

Gerealiseerde projecten: