Sliderimage1
Sliderimage2

Molenkouter 116E

B-9520 Sint-Lievens-Houtem

Erkend signbedrijf Publi-FDM

Publi-FDM is al jaren gespecialiseerd in de wereld van reclame. Wij verzorgen voor u allerlei soorten van reclame, van spandoeken, lichtreclames, uithangborden, ledverlichting, totemzuilen, reliëfletters, doosletters, gevelletters, leddisplay en drukwerk tot nog heel veel meer. U kent het wel: u wilt een eigen zaak starten en daarbij hoort uiteraard een eigen logo. Met dat logo kun je vele kanten uit. Het is dient natuurlijk als herkenning van de onderneming en staat dan ook op alle bedrijfsdocumenten, zoals offertes en facturen. Maar hoe laat je dit opvallen naar nieuwe klanten toe?

Een eenvoudige oplossing: door middel van bestickering of belettering van uw bestelwagen, auto of vrachtwagen valt u altijd op in het drukke verkeer. In de dagelijks file staan betekent een langdurige reclame met een relatief kleine investering. U wilt immers ook dat, wanneer uw voertuig bij een klant geparkeerd staat, de personen in de omgeving weten wat uw bedrijf te bieden heeft. En tevens welke services u kunt leveren.

Bent u aan een nieuwe huisstijl toe of zoekt u extra promotie?

Natuurlijk kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij zorgen voor de realisatie hiervan. Klanten waar wij onder andere voor werken zijn:

  • Ikea · Denys · Inex · Aclagro · CFE Brabant · Amart

Op onze site kunt u alvast enkele voorbeelden en ervaringen van eerdere klanten bekijken.

Spandoeken en frames kunnen zo groot zijn als u maar wilt, of ze nu van een kilometer ver moeten worden waargenomen of juist heel kleinschalig moeten zijn, bijvoorbeeld op een aanhangwagen of een bestelwagen. Een mooie promotie of een spetterende bekendmaking? Met spandoeken kunnen diverse wegen bewandeld worden! We bespreken natuurlijk graag alle mogelijkheden met u. Op onze site vindt u gerealiseerde projecten die u kunnen inspireren tot het online aankopen van spandoeken.

Ook kunt u bij ons uw basis-ideeën kwijt over hoe uw gevel- en lichtreclames er uit zou moeten zien. Uw wensen worden door ons genoteerd en vervolgens werken een op maat gemaakt plan uit. De gemaakte lichtreclame wordt door ons binnen de afgesproken termijn geplaatst. Voor het onderhoud van uw lichtreclame kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. We voeren niet alleen het onderhoud uit van de gevel- en lichtreclames die wij u leveren, maar ook van al bestaande gevel- en lichtreclames. Kortom, wij zijn experts in het maken van promotionele uitingen, van heel klein tot extreem groot, zowel binnen als buiten, met een eigen productie-atelier en eigen installateurs.

Het beste Belgische vakmanschap tegen de scherpste prijzen? Komt u gerust eens langs! U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies!

Publi-FDM is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Publi-FDM BVBA, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gent, Destelbergen, Laarne, Melle, Merelbeke, Kwenenbos, Zwartegat, De Pinte, Oosterzele, Babbelaar, Lede, Wichelen, Berlare, Donk, Heikant, Aalst, Zwalm, Korsele, Rekelberg, Wijnhuize, Steenhuize, Slettem, Eichem, Ninove, Roosdaal, Liedekerke, Denderleeuw, Kokerij, Keringen, Brakel, Moenebroek