Sliderimage1
Sliderimage2

Industrieweg 59

1521 NE Wormerveer

Toonaangevend op het gebied van visuele communicatie

Reklaspits is een full service organisatie die sinds 1976 toonaangevend is op het gebied van visuele communicatie. Naast het ontwikkelen van concepten voor formulestyling, bewegwijzering en lichtreclame, kunnen wij alle dragers van de communicatie zelf voor u realiseren. Door onze projectmatige, klantgerichte en innovatieve aanpak profiteert u van een constante kwaliteit tegen marktconforme prijs en korte doorlooptijden. Kortom, een ‘one-stop-shop’-concept waarbij Reklaspits graag uw partner is voor advies en ontwerp, productie, installatie en onderhoud.

Bewegwijzering & Lichtreclame

Is uw organisatie goed zichtbaar en herkenbaar? En weet men de weg te vinden op uw terrein en in uw gebouw? Goede bewegwijzering en lichtreclame zijn van groot belang voor zowel de herkenbaarheid als voor de uitstraling. Een goede bewegwijzering en lichtreclame zijn het visitekaartje van uw organisatie.
Van de lichtbakken aan de lantaarnpalen tot de bewegwijzeringsitems naar het parkeerterrein.

Formulestyling

Weten uw klanten waar u voor staat? En weten ze hun weg naar de aanbiedingen en gewenste producten te vinden?
Het succes van een retail organisatie is naast assortiment en prijs ook afhankelijk van de styling. Een optimale formulestyling in lijn met al uw andere communicatie, zorgt voor een eenduidig beeld. Een beeld waarmee u zich onderscheidt van andere aanbieder én waarmee u uw doelgroep aanspreekt. Een passende styling bepaald het imago en het succes van uw retail organisatie.
Formulestyling de beste boodschap van uw formule.

Ontwerp & Advies

Bent u op zoek naar een creatief ontwerp? Wij kunnen u helpen bij de ondersteuning van alle facetten van het ontwerpproces.
Bij ons staat altijd de boodschap centraal. Onze ervaring strekt van de eerste schets tot aan de realisatie van zowel formulestyling als bewegwijzering. Ook voor dtp-werk kunt u bij ons prima terecht. Van brochures en huisstijlen tot het vormgeven van een website en het bedenken van een leuke campagne. Wij zijn altijd bezig met vormgeving en dragen zorg voor een professioneel eindresultaat.

Reklaspits is ISO 9001/ VCA*/ MVO-3 gecertificeerd. KvK : 35013682 / BTW-nr: NL0036.19.618.B01

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Reklaspits is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Reklaspits, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alkmaar, Heiloo, Egmond-Binnen, Limmen, Akersloot, Castricum, Duin en Bosch, Stompetoren, Oterleek, Ursem, De Goorn, Avenhorn, Beets, Schardam, Beverwijk, Velsen-Noord, Spaarndam, Haarlem, Zaandam, Oostzaan, Ilpendam, Den Ilp, Monnickendam, Katwoude, Volendam, Edam, Purmerend, Kwadijk, Watergang, Amsterdam, Bloemendaal, IJmuiden, Vijfhuizen