Sliderimage1
Sliderimage2

Oudewei 4

4004 LS Tiel

Welkom in de wereld van Roland International.

Wij zijn een toonaangevende fabrikant van schuifzeilen, zeilen en daken voor het internationale goederenvervoer. Opgericht in 1965, wordt het merk Roland International inmiddels erkend en gerespecteerd door transportondernemingen over de hele wereld.

Ons doel is uw tevredenheid. Regelmatig persoonlijk contact en een volledig gamma van moderne technologische mogelijkheden stellen ons in staat om aan uw verwachtingen te voldoen. Ons ervaren team van ontwerpers en constructeurs is blij om u te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot het beletteren van uw vrachtwagens.

De fabriek van Roland International is modern en beschikt over geavanceerde technologische en efficiënte machines. Onze faciliteiten maken alle maten van de productie mogelijk. Wij hebben onze eigen grafische ontwerpstudio en grafische productieafdeling. We kunnen elke vorm van afbeeldingen ontwerpen en produceren, waaronder UV-digitaal printen en full colour drukwerk.

Uw producten worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en componenten.

Onze productiestrategie van kosten beheersende procedures, in combinatie met voortdurende kwaliteitsverbetering komt tot uiting in de waardering van onze innovatieve concepten en producten.

We zijn blij om onze expertise met u te delen en om een lange termijn partnership met u aan te gaan. Gericht op een succesvolle samenwerking.

Onze missie is heel duidelijk:

Wij richten ons op onze klanten om de eenvoudige reden dat we niet succesvol kunnen zijn zonder hen. Wij geloven in de ware betekenis van een langdurig partnerschap waarin we u de best mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van vandaag bieden. Dus, richten we ons op uw uitdagingen en de samenwerking om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit belettering en sign krijgt voor uw geld om 24/7 op te vallen bij uw doelgroep. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw bedrijf. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een op een contact en en laat ons uw behoeften begrijpen. Het stelt ons in staat om snel en vakkundig uw behoeften te beoordelen en vervolgens te handelen en leveren.

Wij begrijpen uw markt en zijn blij om de ervaring die we sinds 1965 hebben opgebouwd met u te delen. Uw uitdagingen evolueren en dat doen onze oplossingen ook. We investeren voortdurend tijd en geld, waardoor we u innovatieve en kosteneffectieve producten kunnen bieden, passend bij uw projecten.

We nemen u mee door het hele proces, het opzetten van een mooi ontwerp voor uw belettering en helpen u om uw boodschap over te brengen. Onze samenwerking met u is ‘Built stronger to last longer’.

Naast belettering van vrachtwagens, bieden wij ook andere toepassingen van sign. Hierbij kunt u onder andere denken aan het aankleden van beurzen en evenementen, uiteenlopende reeks van reclame producten, billboard en banners.

Wij hechten grote waarde aan een schoon milieu.

Wij streven ernaar om bij te blijven met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en maken gebruik van UV-uithardende printtechnologieën, de meest milieuvriendelijke technologieën beschikbaar op dit moment. Roland is een gecertificeerd ISO 9001/2008 gekwalificeerde partner. Alle processen zijn onderworpen aan dit kwaliteit managementsysteem. Wij zorgen voor u en voor de omgeving. Daarom staan wij op het punt om het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 14001 in te voeren. 
De tevredenheid van klanten is onze ultieme beloning.

Roland International is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Roland International B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afferden, Alem, Alphen, Altforst, Amerongen, Appeltern, Asch, Batenburg, Beesd, Beneden-Leeuwen, Bergharen, Berghem, Beusichem, Boven-Leeuwen, Bruchem, Buren, Buurmalsen, Cothen, Culemborg, De Klomp, Deest, Deil, Demen, Deursen-Dennenburg, Dieden, Dodewaard, Doorn, Dreumel, Driebergen-Rijsenburg, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Ederveen, Elst Ut, Enspijk, Erichem, Est, Everdingen, Gameren, Geffen, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Haren, Heerewaarden, Heesselt, Hellouw, Hemmen, Hernen, Hoenzadriel, Horssen, Huisseling, Hurwenen, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath, Kapel-Avezaath, Kerk Avezaath, Kerk-Avezaath, Kerkdriel, Kerkwijk, Kesteren, Langbroek, Leersum, Lienden, Lith, Lithoijen, Maarn, Maarsbergen, Maasbommel, Macharen, Maren-Kessel, Maurik, Megen, Meteren, Neerijnen, Neerlangel, Nieuwaal, Nuland, Ochten, Oijen, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Oss, Overberg, Puiflijk, Ravenstein, Ravenswaaij, Renswoude, Rhenen, Rhenoy, Rijswijk (GLD), Rossum, Rumpt, Schalkwijk, Scherpenzeel, 't Goy, Teeffelen, Tiel, Tricht, Tuil, Varik, Veenendaal, Velddriel, Waardenburg, Wadenoijen, Wageningen, Wamel, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Zaltbommel, Zennewijnen, Zetten, Zijderveld, Zoelen, Zoelmond