Sliderimage1
Sliderimage2

Turfstekerstraat 30

1431 GE Aalsmeer

Rosenboom Reklame bv is een signbedrijf wat zich bezighoud met voertuigreclame / in- en outdoor reclame / carwrapping / gevelreclame / winkelreclame. Daarnaast is Rosenboom Autoschade gespecialiseerd in het schadeherstel van personenwagen t/m vrachtwagens. Ook beschikken wij ook over spuitcabines waar we ook industrieel kunnen spuiten zoals lichtbakken, borden, kunstprojecten etc.

Rosenboom Reklame is uw reclame en schadeherstel bedrijf in de regio. Ons unieke concept zichtbaar mooier, onzichtbaar beter geeft een meerwaarde voor uw bedrijf.

ZICHTBAAR MOOIER

De beste, goedkoopste en dus de aantrekkelijkste reclame is de reclame die anderen voor je maken. Rosenboom Reklame weet dat al sinds 1956.

Een door ons bedrijf goed uitgevoerde reclame voor uw product is namelijk ook onze reclame. De impact daarvan is voor beide groot, want onze reclame bevindt zich voornamelijk op en langs de weg, in de lucht, op het water en zelfs in uw winkel of bedrijfspand.

ONZICHTBAAR BETER

De uitbundige veelkleurigheid van Rosenboom Reklame staat in schril contrast met het onopvallende maar niet minder belangrijke werk van Rosenboom Autoschade. Hier wordt alles in het werk gesteld om uw voertuig te herstellen bij schade naar de oorspronkelijke vorm (en waarde). Onze schadeafdeling beperkt zich niet alleen tot personenwagen, maar is ook gespecialiseerd in het herstellen en/of overspuiten van vrachtwagen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u!

Rosenboom Reklame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Rosenboom Reklame B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam, Uithoorn, Mijdrecht, Nieuwkoop, Ter Aar, Schiphol, Alphen aan den Rijn, Breukelen, De Kwakel, Nieuwveen, Zevenhoven, Lisse, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Roelofarendsveen, Woubrugge, Aarlanderveen, Koudekerk aan den Rijn, Kaag.