Sliderimage1
Sliderimage2

Ringlaan 16B

B-2960 Brecht

Over ons

SB-Printing is een veelzijdige, vooruitstrevende en moderne zeefdrukkerij. Wij vervaardigen kwalitatief hoogwaardige producten in grote verscheidenheid binnen een door de klant gestelde tijdslimiet. We beschikken over een geavanceerd en gevarieerd machinepark.

Technische ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd, wat een waarborg is voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Mede daardoor kunnen we een totaal pakket aanbieden wat ons tot een uniek bedrijf maakt.

Op zoek naar gepersonaliseerde t-shirts, werkkledij met het bedrijfslogo of aangepaste sportkledij? U bent bij ons aan het juiste adres!

Bedrukken van sportkledij heeft voor ons geen geheimen. Vele clubs uit de streek hebben ons gevonden als trouwe partner voor het bedrukken en leveren van sportkledij. Daardoor zijn we ook verdeler geworden van verschillende sportmerken.

Sinds 2005 leveren we de juiste adviezen en de meest voordelige oplossingen omtrent aangepaste werkkledij. We werken regionaal voor bouwvak, horeca, industrie, overheidsdiensten en zo verder.

Ook bieden wij de perfecte oplossing voor al uw drukwerk.

Wil u uw bedrijfsnaam in de kijker zetten?

Wij helpen u met de belettering van uw bedrijfswagens, relatiegeschenken en werfborden.

Een autobelettering is eigenlijk bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kunt u in zo’n korte tijd zoveel mensen bereiken. Uw luxe wagen, bestelbus, aanhangwagen of vrachtauto is een rijdend visitekaartje. Vergelijk deze investering met het adverteren in een reclameblad en je zal merken dat dit in verhouding een goedkope en duurzame oplossing is.

Als signbedrijf gebruiken we duurzame en hoogwaardige folies, zodat uw reclame er een lange tijd kwalitatief goed uitziet. Wij maken natuurlijk eerst een ontwerp van uw auto met daarin geprojecteerd de (eventueel door ons ontworpen) tekst, de full colour en/of het bedrijfslogo, zodat u vooraf precies kunt zien hoe het product er uiteindelijk uit komt te zien.

Ook voor bewegwijzering bent u bij ons aan het goede adres.

Daarnaast beletteren wij gevels, reclameborden, winkelramen, lichtbakken en nog veel meer.

SB-Printing is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor SB-Printing bvba, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Braken, Moeren, Klein-Zundert, Wernhout, Hoogstraten, Heibaart, Achtel, Kalmhout, Gooreind, Essen, Nispen, Wildert, Meer, Minderhout, Merksplas, Botermelk, Schoten, Einhoven, Kapellen, Ranst, Bossenstein, Wommelgem, Grobbendonk, Vispluk, Vorselaar, Lille, Sint-Jozef, Brebos, Rijkevorsel, Achterlee, Turnhout

Gerealiseerde projecten: