Sliderimage1
Sliderimage2

Jellinghausstraat 26

5048 AZ Tilburg

Belettering, drukwerk, relatiegeschenken en kleding alles onder een dak bij Sign People Tilburg.

Sign People uit Tilburg, uw gespecialiseerde partner & totaal leverancier voor uw visuele communicatiemiddelen, belettering, (grootformaat) prints en relatiegeschenken

Bij Sign People kunt u terecht voor vrijwel elke grafische toepassing. Bijvoorbeeld voor belettering zoals auto- en pandbelettering, grootformaat prints, werk- en promotiekleding, spandoeken, roll-up banners, drukwerk, sponsorborden en relatiegeschenken. Maar ook voor stoepboden en vloerstickers. Ook bieden wij verschillende promotie artikelen aan zoals bedrukte vlaggen, beachvlaggen en vlaggenmasten. Wij bieden onze klanten in maar ook buiten Tilburg graag meerwaarde. Daarom willen we u inspireren door de vele mogelijkheden die u op onze website kunt vinden.

De materialen die we gebruiken zijn alleen maar van de beste kwaliteit zoals de folies van Avery, plaatmateriaal van onder andere Forex, Trespa en Dibond. Voor het full color printwerk in eigen huis hebben we een Mimaki 8 kleuren printer staan, een hoge resolutieprinter op basis van Eco inkt. Voor een langere levensduur kunnen prints voorzien worden van een laminaat in mat, zijdeglans of glans. Heeft u een afbeelding welke in contour gesneden moet worden dan kunnen we deze net zoals snijteksten op onze Mimaki snijplotter precies op maat plotten.

Voor het bedrukken van o.a. aanstekers, kofferlabels, pepermuntdoosjes en andere promotieartikelen, hebben we een Mimaki mini vlakbed printer. Het personaliseren van textiel kan d.m.v. snijflex, zeefdruk transfers, borduren en rechtstreekse zeefdruk. Een zeefdruk carrousel  met droogtunnel hebben we ook in eigen huis.

Onze klanten waarderen onze werkwijze,

wij denken met de klanten mee en bieden altijd een passende oplossing. Ook een aanspreekpunt voor al hun reclame uitingen vinden ze fijn.

Sign People is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje in de keuken te komen nemen, dit is de enige manier om een goed beeld van ons bedrijf te krijgen!

We zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Sign People is gevestigd in Tilburg, Jellinghausstraat 26, 5048 AZ   Tilburg       email: hans@signpeople.nl      tel: 013 762 0184   website: signpeople.nl

Kiest u voor Sign People, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Oosteind, Dongen, De Moer, Hulten, Rijen, Oisterwijk, Helvoirt, Cromvoirt, Vught, Vlijmen, Elshout, Drunen, Loon op Zand, Esch, Boxtel, Munsel, Goirle, Riel. Alphen, Het Sas, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Haghorst, Spoordonk, Gilze, Netersel, Hooge Mierde, Vessem, best, Batadorp, Wintelre