Sliderimage1
Sliderimage2

Herastraat 39A

5047 TX Tilburg

Belettering, drukwerk, relatiegeschenken en kleding alles onder een dak bij Sign People Tilburg.

Sign People uit Tilburg is jouw gespecialiseerde partner & totaal leverancier voor visuele communicatiemiddelen, belettering, (grootformaat) prints en relatiegeschenken. Bekijk onze brochure voor een goed beeld van onze werkzaamheden en recent gerealiseerde projecten.

Bij Sign People kun je terecht voor vrijwel elke grafische toepassing, zoals autobelettering, pandbelettering, grootformaat prints, werk- en promotiekleding, spandoeken, roll-up banners, drukwerk, sponsorborden en relatiegeschenken. maar ook voor stoepborden en vloerstickers. Ook bieden wij verschillende promotie artikelen aan zoals bedrukte vlaggen, beachvlaggen en vlaggenmasten.

De materialen die we gebruiken zijn alleen maar van de beste kwaliteit zoals de folies van Avery, plaatmateriaal van onder andere Forex, Trespa en Dibond. Voor het full color printwerk in eigen huis hebben we een Mimaki JV 15-160 staan. Deze printer zorgt voor een perfecte kwaliteit print met gebruik van de beste inktsoorten. Voor een langere levensduur kunnen prints voorzien worden van een laminaat in mat, zijdeglans of glans. Heb jij een afbeelding welke in contour gesneden moet worden dan kunnen we deze net zoals snijteksten op onze Mimaki snijplotter precies op maat plotten.

Voor het bedrukken van o.a. aanstekers, kofferlabels, pepermuntdoosjes en andere promotieartikelen, hebben we een Mimaki mini vlakbed printer. Het personaliseren van textiel kan d.m.v. snijflex, zeefdruk transfers, borduren en rechtstreekse zeefdruk. Een zeefdruk carrousel met droogtunnel hebben we ook in eigen huis.

Onze klanten waarderen onze werkwijze,

Wij denken met de klanten mee en bieden altijd een passende oplossing. Ook een aanspreekpunt voor al hun reclame uitingen vinden ze fijn.

Sign People is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje in de keuken te komen nemen want dit is de enige manier om een goed beeld van ons bedrijf te krijgen!

Wij zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Sign People is gevestigd in Tilburg

Herastraat 39A
5047 TX  Tilburg

E-mail: hans@signpeople.nl
Telefoon: 013 762 0184
Website: signpeople.nl

Kiest u voor Sign People, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Oosteind, Dongen, De Moer, Hulten, Rijen, Oisterwijk, Helvoirt, Cromvoirt, Vught, Vlijmen, Elshout, Drunen, Loon op Zand, Esch, Boxtel, Munsel, Goirle, Riel. Alphen, Het Sas, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Haghorst, Spoordonk, Gilze, Netersel, Hooge Mierde, Vessem, Best, Batadorp, Wintelre, Tilburg, Breda